Happy__yenianne Arkadaslarin 2 gündür esimle tartistigimix icin aksam yemwgi yiyemiyorum haliyle sütüm inmiyor emdiremiyorum 2 gündür acaba kesilirmi hemen azalirmi bugün 1 kere filan emzirdim mama veriyorum 😔 emzirmeyide seviyorum korkuyorum yardim
dfn_ftm_ylcnn Happy__yenianne esinle tartistin diye yememezlik yapma yavruna yazik Yemek yemessen tabi sütün gelmez.
Smy16 Happy__yenianne kocalarımız yüzünden sütümüzden olmayalım onlar düşünsün biz niye düşünelim bizim tek yapmamız gereken memeleri sütle doldurmak boşver bacım ye gitsin anasını satıyım
anneCANan Happy__yenianne bi zahmet adama yemeği yaparken de kırılsın gururun bacım da sana el kaldıran yavrusunun südüne sebep olan da aç kalsın
Smy16 Happy__yenianne o sizi dövüyosa sizde tabagı çanagı alın suratına çarpın nedne bebeginize kıyıyosunuz
Happy__yenianne Ikrazumra19 çünkü dövdü bende gururum a yediremiyorum sürekli zaten böyle bıktım artık
Ikrazumra19 Happy__yenianne hakli olabilirsiniz ama evladınizin nasibi sutu gururunuzdan daha on planda olmali bence nolursa olsun bebeğinizin doymasi sutunuzden almasi icin yemelisiniz
CemalOzge Happy__yenianne Allah yardımcın olsun canim hemen git darp raporu al. Bebeğin için yemelisin böyle düşün onun sana ihtiyacı var. Allah belasini versin böyle erkeklerin…
Happy__yenianne Ikrazumra19 kesilirmiki ya nolur cevap verin 2 günde zoruma gidiyor xok zoruma gidiyor
Happy__yenianne anneCANan napayim bilmiyorum ya cok caresizim yeminle iyice bıktım artik her gün dayak ya
Ikrazumra19 Happy__yenianne biranda kesilmez ama azalir baya hem surekli mama verirseniz meme almaya bilir yani esinizide gururnuzuda birakin bebeginizi dusunun peynir bile yeseniz fayda eder
anneCANan Happy__yenianne yemediğin için bu kadar çabuk kesilmez bence suyu bol iç ne kadar su o kadar süt. Tekrar gelir be bir kere değil varsa da yoksa da memeni ver bebeğine emdikçe artar sütün. Sütünü azaltan yaşadığın durum içinde bulunduğun hayat stres üzüntü… Allah yardımcın olsun
Elfydr Happy__yenianne sütüm etkilenir azalır diye strese dahi girecek şekilde asla kavga etmiyorum. Tabi kavganın nedeni ve boyutunu bilmediğim için çok yorum da yapmak istemem size. Ama hiçbirşey şuan bakmak ve büyütmekle sorumlu olduğumuz yavrumuzdan daha önemli değil.
Happy__yenianne Nadireyamac canımın sikkintisindan gururuma yediremiyorum dövdü zaten cok zoruma gidiyor bosanamiyorumda