Hkgi Bebeğimin gece uyurken yanakları soğuk oluyor böyle olan var mi oda ısısı gayet iyi bazen sırtı bile terliyor ama yanaklar hala soğuk oluyor
_Zeynep_bebek Hkgi bebegı bırak benımde öyle olur arada ama üşümem bebeklerın üşüdügü boynundan yada karnından anlaşılır canım
Liva90 Benimde daha az önce baktım bayağı soğuk ateşini ölçtüm eşim kafayı yiyecksin diyor 🙈 ama napayım herşeyin sbeebini merak ediyorum söz konusu bebeğim
_Zeynep_bebek Hkgi kan dolaşımındandır canım bazen bebeklerın ellerı ve ayaklarıda soguk olur üşümezler
Aysenurglc Hkgi Aynen bizimde öyle vücudu sıcacık ama yüzü kafası soğuk bazen diyorum kendini isitamiyo yavrucak üsuyo 🥺sapkadanda korkuyorum yüzüne iner diye
LadyD Benim bebeğimin de yanakları hep soğuk ama üşüyüp üşümediğini ensesinden boynundan ölçüyorum hep sıcak
Hunilianne Hkgi benim de soguk. Tişörtle yatiyom üşümüyorum ama yanaklarım soguk. Bence normal 😂 kızım da uyku tulumu var sabah üzerini değişirken sıcacık olacak ensesi göğsü soguk değilse üşümüyordur
Dkk Ayyy bizim de soğuk ya yanakları , oda 25 derece uyku tulumu var bazen diyorum ben mi sıcak soğuğu ayırt edemiyorum 🤷🏻♀️