Ahkukulivahkukuli Kbrbydk bende tuhaf oluyorum bide adi varmış ben anlamam da o yapar elini de deldi su isaret parmağı ile bas parmak arasini ama hos duruyor orasi ben bile beğendim 😂
Sakvarelo birkizbirerkekannesii aa hemen arkasına kapanır tabi🥺teh üzüldüm. Biraz zaman geçsin yine deldir kuzum
birkizbirerkekannesii Sakvarelo deldirirken açıktım canım şimdi kapalıyım deldiremem artık eşimde istemiyo nası sevindi doğumda çıkardıkları zaman 😅
ArasCinarveAnnesi Kbrbydk İlk zamanlar iyileşene kadar bir süre acı çekebilirsin ama sıradan aynaya baktığında değdi diyorsun 🤣
Zeynepazram Ahkukulivahkukuli o dedıgınız tünel ayy bir ara cok heves etmistim en kucuk olandan yaptırcaktım ıyıkı yaptırmadım 😂
Ahkukulivahkukuli Zeynepazram hi tünel doğru söylüyordu unuttum kocaman ya suan parmak giriyor kulağına resmen 😂😂
ecem34 Kbrbydk kulağımda 8 delik var hepsine ayrı aşığım 😂 sıra tragus piercingte😂 ergenken dilimi deldirmiştim. Kurbanlık dili dışında inekler gibi geziyodum sonra çıkardım 😂😂😂
Zeynepazram Ahkukulivahkukuli ayy cok korkunc dahada buyuk yapan var sıkılınca nolcak acaba estetik yaptırırlar birde yabancı ülkede yılan dil moda dillerini ortadan ikiye kestiriyolar OMG ! 🙄🙄
Ruveyda98 Kbrbydk internetten anlamlarına baktım resmen 😂 sol kulağımda helix midir o var çok ağrılıydı sağ kulağımda tragus varr
Zeynepazram Ahkukulivahkukuli kız mı erkek mi kızlar yapınca baska nasıl küpe takcak diye dusunuyorum icine takar 😂