Hatmazasa Daha önce bebelac gold kullanıyordum sürekli kabızlık yaşadık değiştiricem bebeğim de artık içmiyor onu kilosu da az hem tok tutan hem içeriği temiz mama önerisi olan anneler yardımcı olur musunuz.
nursocum Hatmazasa off bu mama konusu bende çok didikliyorum. Sma kullanıyorum formülü değiştiği için değiştirmeyi düşünüyorum ama hangisi 🤷🏼♀️
2papatya Hatmazasa golden goat denediniz mi?? Bizimkilerin alerjisi çıktığı için kullanamıyoruz maalesef 🤦🏻♀️
mozaik Hatmazasa hipp kullaniyorum memnunum. Kilo alımı olsun , kabızlık yapmaması olsun memnun kaldik
Efy Sma kullanıyoruz doğduğundan itibaren bir sorun yaşamadık bi ara bulamadığım için hipp almıştım ama kızım aynı ölçülerde doymamıştı. Yalnız bebeğe göre değişiyor kabızlık durumu küçük kutu alıp deneyebilirsiniz bence
Hatmazasa Efy az önce bir postta gördüm sma içeriği temiz değil ve kutusu değişmiş ve oda köpürüyor diyorlar canım memnun olan çok ama önceki daha iyi diyorlar 🤷♀️
Hatmazasa nursocum valla ben sabahtan beri arıyorum ama similac çok iyi diyorlar içerik olarak helal mamaymış arkadaşıma sordum oda similac ve hippi karıştırıp veriyormuş gayette iyi geldi dedi canım
attbianne Hatmazasa sma nın içeriği temiz değil neye göre temiz diyolar ben anlamıyorum araştırmadan kulaktan dolma laflar her zaman görüyorum sma sma ama en kotu mama o
Hatmazasa Fatmadoglu aptamil almayı düşündüm ama yine de kararsız kaldım canım ya denemeden de bilemem sağol
nursocum Hatmazasa zaten aklımız allak bullak bide mama karıştırmayla uğraşmak istemem ben golden goat kullancam sanırım
Hatmazasa Bu arada similac kullanan anneler memnun musunuz similactan bebeğimi tok tutar kilosunu aldırır mı kilosu baya düştü 😑
dorukefee Hatmazasa canım ben similac kullanıyorum hem kopurmuyor hemde doyuruyor kilo alımına gayet iyi..her mama her bebeğe yaramıyor deneyerek buluyoruz ama humanada iyi onuda kullandım
Hatmazasa nursocum aynem valla uçya korkar oldum. Oda keçi sütlü acaba tadını sever mi bilemiyorum ama bi sorun olmaz inşallah
Hatmazasa 2papatya onu çok duydum da hiç denemedim ama oda aklımda yarına kadar bulurum inşallah. bebeğinizin neye alerjisi vardı acaba
Hatmazasa mozaik ben bi ara aldım hippi ama bebeğim doymadı ve hiç yaramadı tadını da sevmedi sanırım 🤷♀️
Hatmazasa dorukefee hımm anladım canım ya similac başlıyacam ya golden goat bebeğiniz kaç aylık sizin