Esilanur Bi bebek doğdugundan 6 aylık olana kadar niye uyumaz neden ağlar 6,5 aylık hala aglıyor terler içinde kalıyorum artık çok yoruldum evde 4 adet beşiği var hala uyumuyor bas bas bağrıyor. Yırtıyor kendini ağlarken öfkemi kontrol edemiyorum artık 😭
Cerenaslan Esilanur Bizde öyleydik artık ağlamaktan bağırmaya döndü. Aaaaa diye bağırıyor bütün gün 8 ay 10 günlük. Evet maalesef çok zor insan kendine hakim olamıyor çünkü vücut yorgunluğunu geçtim sinir stres yıpranıyoruz. Allah yardımcımız olsun canım 🌸
Araseymen Esilanur 10 ay 8 günlükten selam ✋ malesef 4.aydan beri hep ağlamaklı huysuz ve mutsuzuz oyuncak nedir bilmeyiz kendiyle vakit geçirmek nedir bilmeyiz bende çok yoruldum artık devamlı ağlama sesi duymaktan yıprandım ne yapacagimi nasıl mutlu edeceğimi şaşırıyorum artık 😏
Egemen26 Esilanur canım belkıse başka bı sorunu vardır alerji si felan vardır belkı daha çok ilgı istiyordur bence annesi sabırlı ol o sana muhtaç güzel annesi benimde benegım ağlar uyumaz felan ama sabır etmemiz gerek 🥰🌸
Duygui Esilanur öfkemizi kontrol etmek zorundayız çünkü biz anneyiz🥰 güçlü olmak zorundayız çünkü biz anneyiz. Sabırlı olmalıyız çünkü biz anneyiz.. bize muhttaç minicik çok tatlı bebislerimiz var çünkü
Aci Esilanur bende ayni durumdayim ya ne gunahim vardi diyorum her gun uyutmak icin ugrasiyorum uyanikken de mizmiz hic bisey ilgisini cekmiyor oyalanmiyor surekli kucakta gezmek istiyor oturtmaya calisiyorum basliyor aglamaya nasil ogrenecek bu oturmayi diye cok dusunuyorum ama artik yildim yeminle dayanacak psikoloji kalmadi