Rucan Numanveosman kolik mi acaba ? Çok ağladığı için olabilir ama yine de altında bi sebep var mı diye bakmak lazım
Erayenesim Numanveosman benim oğlumda öyleydi. Bir gece acile gittii. Doktor kovdu resmen. Merak etmeyin zamanla geçiyor panik yapmamays calıs sen panik yapınca daha cok ağlıyor
Domino Benim bebeğim de öyle oluyordu canım zamanla geçti şu an 9.5 aylık. Sende bi doktora sor istersen.
Ttgb255 Ben küçükken çok morarırmışım ağlarken nefes ne durur uğunur gidermişim rezilliğimden 🤭 şimdi de oğlum öyle herkes aynı senin gibi çok rezil diyo. Doktora sorduğumda da zor doğum oldu bebek çolk strese girdi ondan diyo... Ciddende normal giderken birden kalp ritmim düştü bebeğimde içerde aynı şekli aldı bana adrenalin verildi ama bebeğimin ritim düzelmedi buna rağmen o yüzden acil sezrryan olduk derken herşey. Çook stresli oldu ve 2 gün ell ve ayak titremelerim geçmedi bebeğimde hep ağladı halada ağlar bulamadım ben buna çözüm çevremdekiler doğumla alakalı değil sende rezildin diyip çıkıyor
Numanveosman Erayenesim panik yaptığımı belli etmiyorum ama sesi kesilip nefes alamayınca korkuyorum ne zaman geçerki 😒
AlyaBaby Dudak ve cevresı el tırnakları falan da morarıyormu canım sen yıne bi doktorunla görüş derim
Safiyekaraarslan Gazlı bir bebektir ondan gazından dolayı yapıyordur bizimkisidenöyleydi çok bu konuda dertlenmiştik
Merfeee Numanveosman Bizde 2.5 aylığız bizimde tam 1 ay öncesinde öyleydi şu anda atlattı diyebilirim Ağladığı zaman her işi bırak hemencecik kucağına al Küçücük totoları var ama güven istermis bebek 😄😄
ayazlianne Numanveosman çok normal canım benimkide 3 aydan beri öyle hastaneye götürdüm hatta benimki abartıp sonunda katılıyor seste gidiyor. Doktor her bebek yapabilir normal bi durum dedi
Zuzuu Numanveosman bizde de oluyordu bir kaç tanıdığımda da vardı doktora götürdüm doktor katıla katıla ağlıyor morarma oluyordu yüzünde dudaklarında nefesi gidiyordu doktor bu durum bu kadar küçük bebeklerde beklenmez büyüklerde olur dedi demir eksiliğinden olabilir dedi demir eksikliğine bakmak istemişti
Rukiye66 Bebeğinizde kansızlık vardır ondan öyle oluyırdur kan tahlili yaptırın ona göre kan damlası doktoru yazacaktır kullanınca geçiyor o durumu
SelmaYakup Benimde bebegime olmustu 1 kere cok agladiginda sonra doktora göturduk gaz sancisi cikti .
Ygz Numanveosman emerken falan cok yoruluyor mu nefes alıp vermesi nasıl. Sadece ağlarken morarıyorsa canım kolik olabilir bende götürmüştüm bu yüzden ama aklınızı bulandrmak istemiyorum en iyisi doktorunuza gittiğiniz zaman bi sorun eko cekilsin Olmadı
Erayenesim Numanveosman gaz dan da olabilir 4. Aydan sonra düzene giriyor bubbles diye bi şurup var rahatlatıyor o gazına iyi geliyor doktor vermişti ben durumu anlatınca
zumratugba Numanveosman nefes alamadığı zaman mesela tükrüğünü yutarsa nefes borusuna kaçar da o zmn da morarır Allah korusun ihmal etmeyin yine de neden olduğuna baksın doktor omzunuza alın sırtına vurun hafifçe