Dkk Kızlar buzdolabından çıkardığım sütü oda sıcaklığında bekletip verebilirmiyim? Evim şu an 25 derece
BalarisiYusra Dkk canım eğer süt buzluktaysa çıkartıp dolabın 18 derecelik bölümünde çözdürmelisin sütü bakteri oluşmaması açısından Dışarıya koyup çözdürme çözüldükten sonra sütü biberona aktarıp sıcak su olan bir kaba biberonu koyup süt ılıyana kadar bekletiyorsun bileğine damlat ılıksa süt verebilirsin 🙂
hypatia Dkk canım sakınnnn, taze sağılmış süt 3 saat durabilir oda sıcaklığında. dolaptan çıkardığınız sütün oda socaklığındaki süresi 1 saattir.
Mom62636362 Dkk yeteri kadar sıcak olmaz, su kaynatın bir kaba dökün, biberonu içine koyun ve ılır hemen, kolunuza döktüğünüzde yakmıyorsa veya çok soğuk da değilse verebilirsiniz
Emine_1245 Canım sıcak su dolu bir kabın içersine sütü koy öyle ısıt ver bence . Ben sağlıktan dolaptan çıkardıktan sonra biberonuna sütü döker sonra biberonu sıcak su dolu bir kabın içine koyup öyle isitipveriyordum
Emine_1245 Emine_1245 . Hem dışarda uzun süre sütü ısınsın diye tutma bence. Buzdolabından çıkardigin gibi ısıtıp ver bence
Dkk Buzdolabının normal bölümünden çıkardım dondurulmuş değil 🙄 şimdi uyuyor geri dolaba koyamam dimi 50 dakika oldu çıkaralım
Yelizz35 Dkk canm oda scaklığında 3 saat kalıyor anne stü tedirgin olma.. baktın 3 saat dolmk üzere uyanmadı uykuda ver içsin ziyan olmasın
Dkk Yelizz35 teşekkür wdwrim şimdide yeni bir sorum var 😕 9 da sütü dolaptan çıkardım az önce Ilık su da ısıttım ama çok az içti be olacak şimdi dökecekmiyim😶
hypatia Yelizz35 taze sağılmış hiç dolaba konmamış sütün oda sıcaklığındaki süresi 3 saattir. Dolaptan çıkan sütün oda sıcaklığındaki süresi 1 saattir.
NurNaz Dkk 7 aydir sagiyorum canim cikardigin sütü ocak uzerinde isitma sicak suya oturt bilegine dok yakmiyorsa kolunu bebeğine verebilirsin
Ask_kokulu_yavrum Dkk buzluktan çıkarttığım sütü soğuk su dolu kaba koyup çözdürüyorum sonra biberona boşaltıp sıcak suya koyuyorum öyle veriyorum