Hmzamom Hocalarım var mısınız ders calışmaya beni en iyi siz anlarsınız cocukla zor ama destek olursak birbirimize yapabiliriz ne dersiniz
Muallime1 Hmzamom Ben de edebiyat mezunuyum hocam bebeğim 2 aylık ben de çalışayım diyorum ama iki dakika rahat durmuyor ev temizlik yemek derken gün bitiyor nasıl yaparız var mıdır bir çaresi nefes alsam ona dua edeceğim 😂
gozde__ Hmzamom ben de varım . Bu yıl alan çalışıp girdim 78 aldım 4 binde kaldım tabi .19 aylık oğlum bir de karnımda 6 aylık oğlum var ne yapsam bilemiyorum 😓
Sibel8Duru Hmzamom çok istiyorum 😔ama kızımın biraz büyümesini beklemek istiyorum yalnız başıma hem bakıp hem çalışabilir miyim bikmiyorum
Hmzamom Zeynoodila suan cok heveslendim ve gectim masaya ama bi düzenim yok her şeyi sıraya koymam lazım gerekirse uykusuz kalıp calışmayı deniycem
Hmzamom Muallime1 bende aynı durumdayım 1′5 yasında ama durmuo hiç anca uyuyunca yada gece calısmayı düsünüyorum yoksa gitmio böyle
Muallime1 Hmzamom Aynen çok zor hele ki bir destekçiniz yoksa ki bizim bölümde oturup çalışmayı gerektiriyor kolay da değil çok birikme var ama elimizden geleni yapalım ben de bakmak istiyorum yavaştan
Muallime1 Hmzamom Tabikii önce hangi dersten başlayacaksın ben alanı kitap okur gibi okuyayım diyorum vakit buldukça sonra gy-gk ve eğitim diye düşündüm
Hmzamom Muallime1 cnm Bn program yaptım hergün iki ders seklinde bütün dersleri beraber götürcem aldıgım notları mutfak ıvır zıvırlara asıcam okuycam hep konular bitince bol soruyla eksik kalan konularda pekişir zaten
Muallime1 Hmzamom O da mantıklı bir yerlere asmak iyi olur ya malum kıçımız yer görmüyor en azından etrafa bakıp çalışırız 👍🏻
Muallime1 Hmzamom Haydi inşallah ben mezun sayısına bakınca umutsuzluğa kapılıyorum puanlar da çok yüksek 🤦🏻♀️
Muallime1 Hmzamom Aynen öyle işte tek fazla yanları düzenli çalışıyor oluşları ama nasip tabi biz elimizden geleni yapalım Allah yardımcımız olsun 🙏😊
Muallime1 Sibel8Duru Ben de öyleyim ama yorulacağız mecbur yorulmadan olmayacak ev işlerini mükemmel yapamayacağız artık olduğu kadar