KahramanAnne Kızlar az önce sordum ama uzun yazdım anlaşılmadı sanırım ben bile okurken ne diyorum dedim 😂😂 Philips AVENT Cam biberon diğer biberonlara göre daha mı geniş?
KahramanAnne Deletedmom60 mamalarda suyu yazıyor ya suyunu fazla verirsem maması az gelirse böbrekleri yorulur belki diye korktum 😶
KahramanAnne Naz_N bizde bu zamana kadar cam kullandık kırıldı bugün farklı biberon aldık ölçüleri farklı geliyor kafam karıştı 😅
Alp1 KahramanAnne yok canım kullandım hepsi aynı cc olarak tabiki yapı olarak bakıldığında avent daha geniş ama bi fark yok🤗
KahramanAnne Deletedmom60 Philps AVENT de 100 cc gelen su diğer biberonlar da 90 cc geliyor az önce farkettik bizde 😶
Naz_N KahramanAnne ölçekler standart değil miymiş ya😳 Acaba göz yanılması mı oluyor? Ben göz hizamda bir mutfak rafına koyup bakıyordum çizgisine, benzer bir karışıklığı cam ölçü bardağında da yaşıyorum ve hep göz hizasıyla ayarlıyırum😅
KahramanAnne fatmagulbrs Ama bizde az önce baktık AVENT küçük cam biberon da 100 cc gelen diğer biberonlar da 90 cc geldi😶
KahramanAnne Alp1 Alla alla ya herkeste sizin gibi söylüyor ☺️ Ama bakıyoruz biz birinde 100 cc gelen diğerinde 90 geliyor iyice kafam karıştı ☺️☺️
KahramanAnne Deletedmom60 bir deneyin bana söyleyin olur mu gözümden şüphe ettim vallahi birinde 100 diğerinde 90 geliyor eşimde baktı hatta oda öyle söyledi 😶
KahramanAnne Naz_N Bende sağından baktım solundan baktım altından baktım 😂 birinde 100 cc diğerinde 90 cc geliyor kör mü oldum acaba😂😂😂
KahramanAnne Deletedmom60 öylemi ya aventin küçük cam biberonu değil mi sizin de benim biberonda sorun heralde 😔