Tlnbrky Anneler !! 5aylık Kızımın gece uykusu çok iyiydi dün geceye kadar.. dün gece 2saat demeden ağlayarak uyandı uykusu var ama ne sıkıntısı var anlayamadım..eğer diş derseniz bir dişimiz çıktı ve onda bi sıkıntı yaşamadık.. başka neden olabilir?😭😭
Deletedmom299 Tlnbrky benim oğlum 5 aydır gece saat başı uyanıyor. Gece yada gündüz her uykusundan ağlayarak uyanıyor. Doktora danıştım. Uyku terörü diye birşey varmış o yüzden oluyormus.
Tlnbrky Gündüz 1-2saat kadar uyudu biraz önce tekrar yatırdım ağlayarak yine uyandı ayağımda sallıyorum uyuyor 😔
Deletedmom299 Tlnbrky ilk 4 ay normaldi gece 3 4 saatte bir uyanıyordu. 4.ayina girince bozuldu suan 9 ay 10 günlük. 5 aydır geceleri berbat düzen var. Bı çözümü de yok. Yani burada bir arkadaş önerdi rezene papatya anason tohum kimyon ihlamur karışımı diye onu yapıyorum eh işte oda 2 3 saat fayda ediyor simdilik yeni basladim bakalim
Tprk1802 Tlnbrky yapar yapar ilk altı diş zormuş.bizimki altları çıktı atlattık dedik üstelri teker teker acılı sancılı çıktı.ama yine doktora başvurabilrisin
Tlnbrky Yasemin58 çok şükür emme de sıkıntı yok ama uyku düzeni bozulacak sanırım 😔 bir de hasta gibi burnu tıkalı gözleri yaşarıyor diş de tuzu biberi oldu demek ki
Deletedmom299 Tlnbrky yok kuzum kendim içiyorum ben emziriyorum sütten gecsin diye içiyorum. Bi iki kaşık oğluma da veriyorum bazen