omerinannesi16 Hanımlar bebeğim emerken yatarken sürekli karnı grulduyor. Bazen uykusundan uyandiriyor bu durum. Cok mu aci cekiyordur gaz mi uşutme mi bilemiyorum. Asla üsutmemeye calisiyorum ama bi turlu gecmedi bu durum. Iki ay 9 gunluk.
canimoglum_2020 omerinannesi16 sindirim sistemi tam gelişmediği için normal guruldama bizimde öyleydi
mina00 omerinannesi16 benımde kızım 2 ay 9 gunluk, bagırsakları sındırım sıstemı gelısıyor dıye o sesler, ayrıca bu donemler kendı qazını kendısı cıkarmayı oyrenıyo
Melikederinakinnn omerinannesi16 gaz cnm gaz gurul grulse bebegini skn gazini ckartmadan yatrma uyiyoda bile gazini cikart oylr yatir
Esrademiral omerinannesi16 benimde kızımın karnı gurulduyordu doktor bana karnı ağrıyor dedi 2 aylığız bizde
omerinannesi16 canimoglum_2020 bazen boyle selale gibi sanki su aşagi iniyir. Korkmustum acikcasi. Tesekkurler cevap icin
canimoglum_2020 omerinannesi16 elinizi koyduğunuzda bile hissedersiniz onu ama içiniz rahat edecekse kntrolünde doktora danışın ☺️
Melikederinakinnn mina00 2. Ayda kendi gazlarini kendileri cikaramaz yanlis blyosunuz bebekler en az 4. Ayda kendi gazlarini cikartabiliyolar rahatca
mina00 Melikederinakinnn oyle degıl kaslarını ıdare etmeyı oyrenmeye baslıyorlar, bazen qazları gelınce kendılerını sıkıyorlar onun ıcın qazları cıkamıyor ve tedırgın olup aglıyırlar demek ıstedıgım daha oyrenmeye baslamaları hala cıkaramıyorkı onun ıcın 3 aydan sonra gecer dıyolar haraketlerı duzelmeye baslıyor dıye