Perihann tabi ki. Öncelikle uyku saatlerinizi ayarlamalısınız. Kaç aylık bebeğiniz bilmiyprum ama mesela 4-5 aylık bebek gün içinde 2 saat uyanık kalıp tekrar uyutulmalı. Akşam uykusuna 6-8 arasına geçip sabah 6-8 arası uyanması ideal oluyor. Mesela akşam 7de uyutacaksınız beşiğe koyuyorsunuz sürekli konuşup ona dokunuyorsunuz seviyorsunuz uyku vakti şimdi uyuman lazım vs diye komuşuyorsunuz ben genelde ninni söylüyorum kısık sesle. Ağlarsa eğer kucağınıza alıp Susar susmaz hemen beşiğine koyuyorsunuz. Yatır kaldır adı burdan geliyor, ağlarsa kaldır susunca bırak. 100kere yaptığım oldu ama pes edip uyudu 4-5 güne sonuç alırsınız. O tamamen uyumadan da yanından ayrılmıyorsunuz. Yani hem bebeği terk etmiyorsunuz hem de kararlı oluyorsunuz. Hiç uyumayadabilir ama gündüz uykusu için diyorum 1 saat kadar muhakkak uğraşmalısınjz ki o saatlerin kendisinin uyku saati olduğunu anlamalı diyor. Yani uyandığı saati, güm içinde uykuya yattığı saatleri belirleyip başlayın. Çocuğum hiç uyumazdı her yolu denedim bu şekilde çok ilerleme kaydettim kararlı olursanız bebeğinizi üzmeden uyutabilirsiniz. Biraz karışık anlattım sanırım soracağınız bir şey olursa yardımcı olurum yine.