akillibidikcgty Merhaba babam 12.gundur kovit hicbir iyileşme olmadi . Bugün hastaneye yatırdık.cigerlerimizde orta agir dereceli hasar var . Dua dağıtıyorum okumak isteyen yazarsa çok sevinirm. HUCURAT SURESI VE HIZBULBAHR DUASI. Okurum diyen yazarsa sevinirim.
Cennetinsusu @HamzaSiracveBen @bustek @Erenbebeninannesi @AlimbalAlim @nurarslnn @Muhammedd23 @MuhammedAmine @Ayse2019 @NehirimIkram
akillibidikcgty Cennetinsusu teşekkür ederim çok sağolun.allah razı olsunokuyabilecek insanlardan. Üyeliğimi sildiriyorum . Artık burada pek isim olmayacağını anladım. Dün o kadar yazdım başka postlar varken benimkine bakılmadı bile.
bustek Cennetinsusu çok geçmiş olsun rabbim şifa versin su an ne yazık ki okuyamam ya rabbim şifa ismi ile tüm dertlerine derman olsun inşallah
NehirimIkram akillibidikcgty 1 tane hucurat okuyabilirim Rabbim şafi isminin hürmetine acil şifalar versin 🤲🏻
akillibidikcgty NehirimIkram Çok teşekkür ederim sagolun. Üyeliğimi sildiriyorum artık. Insanlar daha güzel postlar varken benimkine bakmaya tenezzül bile etmediler. Allah razi olsun sen ve senin gibi düşünceli insanlardan.
NehirimIkram akillibidikcgty rica ederim inşallah babanız bir an önce toparlanır sağlığına kavuşur öyle düşünmeyin bebeklerinden dolayı giremeyen pek çok kişi var ki biri benim 🤭 arkadaşım etiketlediği için bildirimden gördüm faydalı pek çok bilgi de paylaşılıyor aklınıza takılan hemen hemen herşeyi bulabilirsiniz ama tabi siz bilirsiniz 😇 çok teşekkür ederim amin cümlemizden Allah razı olsun 🌹
Cennetinsusu akillibidikcgty Rica ederim okuyabilecek olan arkadaşlarımı etiketledim. Arkadaşımın da dediği gibi vakit bulamayıp giremeyen çok insan var. Benim vaktim oluyor ama sık girmiyorum tesadüfen gördüm postunuzu. Rabbim şifa versin. İnşallah tez zamanda şifa bulur babanız 🤲🏻
AlimbalAlim akillibidikcgty Ben bugün girebildim ve şuan gördüm. Çok çok geçmiş olsun. Ben okuyacağım