Eymen190218 Seda bebekten bebeğe değişir canım.benim oğlum 3 ay 4 günlüktü döndüğünde.sonra dönünce ağlardı öyle kaldım diye.hepsi sırayla olacak inş ☺️
Mom09 Seda 4. Ayda yüz üstü dönüyordu geri dönemiyordu 5. Ayı döne döne karşıladık artık koyduğumuz yerde bulamıyoruz kızımı 😎 beşiğinde bile aynı çaba içerisinde 🤠
Hayat Bereneymenannesi 😅😅sesli guldum kizimi anlattiniz ama dondukten bir muddet sonra kusuyo sizlerin bebeklerde de oluyormu?
Elif Benim ikizlerim var 7 ay 14 günlükler 1 haftadır falan dönüyorlar hiç sıkıntı yapma her bebeğin gelişimi farklı
FundaR Benim oğlum 5,5 aylık dönmeye hiç yeltenmiyor bile ben destekle bacağını döndürünce anca. Daha çok yattığı yerden kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyor😂
Seda FundaR bizimki yine dönmeye çalışıyo ama tık yok 😃 düz yatırıyorum geliyorum bi bakmışım yer değiştirmiş 😃 kayarak
Bereneymenannesi Hayat midesine baskı olduğu an kusardı hemen dönünce yani 5 buçuk olduk şimdi kusmuyor 😊
Bereneymenannesi Hayat geçici bir durum bir ay sonra toparlar kusmaları azalır döndüğü dönemler de daha çok kusuyor
Hayat Bereneymenannesi birde sizlerin bebeklerindede varmi Benim kizim hep sag tarafina donuyo soluna hic donmuyo sizlerde de varmi oyle bisi