Minikprensefe Ya sürekli yemek isteği var içimde tok tutacak bireyeler önerir misiniz kilo sorunu olanlar
Deletedmom44 Minikprensefe kekreyemiş tozu tokluk hissi veriyormuş kendim emzirdiğini için kullanamıyorum ama ablam kullanıyo o söyledi 59 dan 54 de düştü bende bi memeden ayırıyım alıcam çevremde bi kaç kişi daha kullanıyor hepsi memnun 😉☺️
Muhammedd23 Minikprensefe bir kaç kere sabredeceksin yasaklı gıdaları yememeye . Ozman hem iştahın azalacak hemde kilo vereceksin. Ayrıca ara öğün mutlaka yapman lazım yoksa sonr açık acikip çok yiyorsunuz
ikibidikinannesi Minikprensefe ya ne güzel keşke bende 50leri görsem boyuma göre kilom çok fazla diyetisyene başladım ama ara öğünler çok önemli atlamayın ekmek olarak kepek çavdar ya da tam buğday tercih edin tatlı isteği olursa eşme gibi tatlı meyveler atıştırın
ikibidikinannesi Minikprensefe diyetisyenle ilk haftam bitti ama adetim başladı ve 3 4 gün olacak gibi oldu olmadı aşırı şiştim bu yüzden diyetisyen normal dedi ama ben tedirginim kilo vermeyecek miyim diye