Eslemmomy Kızlar baştan beri kitap okuduğumda dinlemiyor ağlıyor. Nasıl kitap dinletebilirim? Kelime dağarcığı için önemli bir etkinlik bu. Elinden geldiğince konuşuyorum ama kitaplardaki kadar farklı kelime ne kadar kullanabilirim bilmiyorum. Ne önerirsiniz?
Giraysmom20 Eslemmomy kitap okumayı bence oturmaya başladığı döneme bırakın en azından o zaman oyun oynarken hemde sizi duyup hafızasına o sözler girmiş oluyor 😊 şuan daha oturup kendi oyun oynayamadığı için sıkılıyorlar 😊 benim ki 7.5 aylık oldu hareketli kitaplar falan aldım o resimleriyle oynarken bende yazılarını okuyorum 😊
Eslemmomy hypatia dinlemiyor hiç hemen ağliyor gözüne bakıp konuşmamı istiyor ama bir süre sonra konuşacak bir şey bulamıyorum 😅
Annebal Bizimki 9.5 aylik okumaya calsyrm ama hemen elimden alip yirtio sayfalari sonrada cikan sese guluo.. ay uzuluyrm ole.yapmasina cok cok kucukken basladik buna 7. Aya kadr rahat 16 sayfa falan dinliodu hep agzima falan bakiodu smdi 4 sayfa okuyamiorm☹
Annebal Eslemmomy allah allah neden aglio acaba… gerci bizimkide yirtio ama ben onu muzikle telafi edyrm her yemekte oyun oynarken ya ben soluyrm ya acip dinliorz bence bi sekilde algilarini aciyrz
Eslemmomy Annebal müzik dinlemeyi Kur’an dinlemeyi seviyor ama kitap okuyunca ağlıyor konuşmamı istiyor bir yere kadar konuşabiliyorum uydurmada yapamıyorum bilemedim
SeliminannesiSeliminannesi09 Bacılar beb3gim bebegim kitap değil konusuncada dinlemiyor bide 5 aylik başka şeylere yöneliyor beni takmıyor bile beni duymuyor mu acaba şuan sizinkileri duyunca böyle hissettim
Eslemmomy SeliminannesiSeliminannesi09 benim kızım da yeni yeni dikkatlice dinlemeye başladı işitme testi falan yaptırdınız mı
aayseee Hangi kitapları okuyorsunuz arkadaslar hosunuza gidenleri bizede tavsiye ederseniz sevinirim 🤗
Annebal Eslemmomy bende ole ya gun icinde hep agiz kurulugu yasiyrm artik ne bulursam turetiyrm aslnda seviyrmda bu durumu 🤣 kitaba gelince cok da acele etmemk lazm sonucta bizim bahsettgmz seleride dinlio