mrshavva Hanımlar hayırlı geceler doğum yapalı 12 gün oldu dikişlerim düşmüş ama dikişlerden birinin yeri acayip canımı yakıyor oturup kalkarken çok fena sızlıyor hoplatıyor resmen diyebilirim temiz ve kuru da tutuyorum ama yok birde sizde de böyle mi bilmiyorum ama benim vajinada sadece sağ tarafım acıyor 🙄 normalde acıya dayanıklı bir insanım ama belki de ben abartıyorum 🥴 tecrübeli doğum yapmışlar bilgilerinizi paylaşır mısınız? Teşekkür ederim şimdiden 😌
ATC mrshavva ay bende 5 güm önce dpgum yaptım dikişlerim düştü mü bilmiyorum ama benim de sağ tarafta bi yer acıyor sadece kesi atarken sag taraftan atıyorlarmış genelde o olabilir diye düşünüyorum doktora sorucam Pazartesi
Melisgizem mrshavva daha gecmemiştir benim de öyle oldu geçiyordur ama yinede doktorunla gorus ve batikonla temizle
busraerdi mrshavva ben 2 ay oldu doğum yapalı düzelir merak etme benim iki gündür sızlıyor yeri anlamadım niye öyle eşim çok hareketlisin ondan olabilir dedi ama bilmiyorum
Ada_kiz mrshavva bir müddet daha acır benim iyileşmesi ve düşmesi çok uzun sürmüştü doktor bepanthen plus vermişti anestolle vermişti otururken altınıza elyaf yastık gibi şeyler koyun bacaklarınızı falan çok açmayın aman. Bende üç ay oldu daha doğum yapalı
inismona mrshavva baktığınızda bir sorun görünmüyor tamamen kapandığı halde acıyorsa normal. Ben de bir kere dikişim düştü diye rahat bir şekilde oturmuştum. Derim yırtıldı sandım 😂😂😂
Cinaralilembek mrshavva papatya otu varya sıcak suyla kaynat 3 yada 4 gu n pansuman yap.dikislerinin olduğu yere hiç bişeyin kalmaz ben öyle yaptım.
sebnem Ağrı kesici kullanıyormusumuz acaba bende 15 gün yan yatar pozisyondaydım ama sızlamamın geçmesi 2 aya yakındı normal otururkende falan zaten afedersiniz tuvalette falanda dikiş düştümü anlarsınız peçetede falan siz çok dayanamıyorsanız doktorunuza sorun bence