Merhaba anneler
Covid testim pozitif çıktı 😒 8 günüm bugün esim negatif ti ama oda biraz halsizlesti ve ateşi 1 kaç kez 38 çıktı neyseki 2 gündür oda iyi düzeldi. Fillasyon ekipleri kesinlikle dışarı çıkmayın 112 arayın diyorlardı eşim için geçen gece aradık adamlar sadece ateş için gelmiyoruz diyorlar ya şok olduk illa ölesiluk hasta olursanız geliriz dediler resmen. Allahtan ateşi düştü de eşimin rahatladık. 8 ay 4 günlük kızim var oda rahatsız sanırım sürekli uyanıyor uykusunda burnu tıkalı sanırım geçen ateşi 37.7 bulmuştu hemen duş aldırdım sonra ateş düşürücü pedifen surubunu verdim ateşi düştü allehtan. Ama burun tıkanıklığı yüzünden çok huysuz ağlayıp durdu geçen gece bizde mecbur hastaneye bari götürelim napalm dedik.doktor bebek karantina da siz kendiniz gelemezsiniz ambulansla gelecektiniz deyip muayene bile etmedi minicik bebeği ya 😪 bizde mecbur döndük eve sakinlesmisti bebeğim ama burun tıkanıklığı devam ediyor hala uyutiyorum uykusunda ağlayarak sık sık uyanmaya devm ediyor. Önerebileceğiniz ilaç veya evde yapabileceğim yöntemler nelerdir anneler