Miloskus Kızlar bebeğim 3 aylık bir kaç gündür meme emip bırakıyor ,memlekete geldik acaba yabancıladımı çünkü cevreye bakıyor ağlıyor ama zorlamıyorum da çok bu bayram güzel şey ama bebek ile sürekli kafa yorgun
MerveBostanBayrak Miloskus bebeklerde dönem dönem meme reddi olabiliyor en fazla bi kaç gün sürer merak etmeyin
Yeliz Miloskus bu dönemler tam çevreyi inceleme zamanlarıdır. Çok normal. Ama arada emzik ve biberon varsa meme reddi yaşamamak için bir süre ara verin bunlara.
Miloskus MerveBostanBayrak çok teşekkür ederim insan çok üzülüyor öyle yapınca bide ilk defa yapınca böyle birsey moral oldu dediğiniz❤️
MerveBostanBayrak Miloskus bende çok çok üzülmüştüm ama arada oluyor böyle ☺️ Bide eğer hastaysa bu sefer kesinlikle memeyi ağzına almıyorlar ben de 1.5 gün sağarak beslemiştim. Aklınızda bulunsun😘
Miloskus Yeliz emzik vs hiç biseyi kabul etmedi o yüzden sütü mü beğenmiyor diye panik oldum insallah en kısa zamanda biter tatile denk gelince insan daha da üzülüyor düzeni bozuldu diye