umutefe2020 Kızlar aptamil alerjik mama satıyorum kutusunu 50 TL ye, son kullanma tarihleri geçmeden uygun fiyata vermek istiyorum ilgilenen yazabilir
Deletedmom390 Ozlem98 hayr devlet ücretsiz veriyor ama ücretle satiyorlar çok yanlş bir hareket ihtiyaci olana bedava verilebilir
Ozlem98 Deletedmom390 evet bende onu demek istedim sigorta günümüz dolucak vede bende alamıcak duruma gelicem o mamayı bedava alıp parayla satmak Yanlış en azından o ürün için
umutefe2020 Deletedmom390 hanfendi ben ücretli aldığım için satıyorum ayrıca şuan başka mamaya geçtik durumum olmadığı için satıp başka mama alıcam bilmeden yargılamazsanız sevinirim
mervedmr İhtiyacı olan varsa bende de aptamilin alerji maması var. Kutuyu açalı 2 gün oldu kızım tadını sevmedi. Bize doktorumuz numune verilen mamayı ücretsiz verdi. İsteyen varsa bende ücretsiz verebilirim. Şehir manisa.
umutefe2020 Ozlem98 rapor çıkarmadan eşim gitmiş almış bi kaç kutu, daha sonra rapor çıkardık ama bunlar elimde kaldı
GoGirl umutefe2020 bizim de oyle olmustu rapor cikmadan almistik parayla olabilir yani ama biz ayni mamadan devam ettigimiz icin elimde kalmadi benim kullanmistim
GoGirl umutefe2020 anladim evett ucretsiz alip mi satiyosun diyenlere karsi olabiliyor maksadinda yazdim