Eymeninannesiiiii Kızlar birşeh sormak istiyorum oğluma almak istediğim şeyler hakkında kullanan varsa belki yardımcı olur 1-Hoppala - 5 biticek hala mamarooda ana kucağında oyun halısından pek hoşlanmıyor bende hem bacakları belki biraz daha kuvvetlenir diye almak istiyorum doktorumuz yürüteç önermedi hoppalada bir sıkıntı olur mu sormayı unuttum 🤪 sizce gerekli mi pregoo hoşuma gidiyor 2- mama sandalyesi -illa yatış pozisyonlu mu olmalı yoksa bu ikea antilop çok hoşuma gidiyor onu alacağım Memnun kaldıklarınızı yazar mısınız ? 3- Wasabi- buharlı pişirici çok gerekli mi acaba ? Yani boşa almak istemiyorum ama kullanıcı yorumları genelde olumlu kullandıklarınızla ilgili memnuniyetinizi yazar mısınız☺️
AliyeAsel Eymeninannesiiiii hoppala almadım ben yürüteç alacam canım biz 5 aylığız yatarak yediriyorum bazen ama huysuzlanıyor mama sandalyesi şart bence ben normal haşlayarak yapıyorum çorbada canım bence onada gerek yok
[silindi] Eymeninannesiiiii kızımın doktoru yürütecide hoppalayı da önermedi,mama sandalyesinde 6.ayindan beri oturuyor ama öyle yatırma vs yok yapmadım hiç boğazına falan kaçar diye düşünüyorum