Sevillia Merhaba bayanlar. Bugün 5 aylık oldu oğlum. Epeydir gündüz uykusu yok gibi bişey yarım saat falan hemen uyanıyor napcam bilmiyorum hiç kendıme vakit ayıramıyorum evede zor bela hiç uyumayınca. Neden uyumaz ya tavsiyeniz varmı?
AselHafsa55 Sevillia atak döneminde olabilir mi acaba o dönemlerde öyle oluyor zamanla geçiyor ama diş çıkarma belirtisi varsa da oluyor maalesef
Mom078 Sevillia Uykuya devam ettirmen gerek mesela uyuyalı yarım saat olacağı vakit yanına git bekle uyanırsa tekrar uyumasını sağla 5. Ayda böyle oluyor genelde
Hulya_ Sevillia 3 aylığız sizinkinden küçük ama bizimde öyle oldu gündüz uykularımız atak haftasınıda atlattık ama gündüz uykusu gitti 🤦🏼♀️ Sürekli uyanıyoe hiçbirşey yapamıyorum destekli uyudukları içinde böyle oluyormus sanırım uyku eğitimi vermek lazım aslında ama bizimki daha küçük 4.aydan sonra vermek istiyorum ama onada sağlam psikoloji lazım😄
aLmisMomSs Sevillia bizim kimde öyle. Eskiden yarım saatti şimdi 20 dk uykuya da dönmüyor geri uğraşıyorum böyle olunca uykuyu da alamıyor hep uykulu husursuz 🤷🏻♀️
Sevillia AselHafsa55 harika haftalara göre atağı atlattık ama diş belirtileri var. Sürekli el agızda salyada akıyor bol bol😄 agrısınu alsın diye tetagil sürüyorum. Delirmek üzereyim kuş gibi uykusu 🥺
Sevillia Mom078 bazen ediyor bazen etmiyor onuda deniyorum. Gece mesela uyanıyor bazen hemen uyutuyorum geri uyuyo sıkıntı yok ama söz konusu gündüz oldumu yook. Bıraksam benle akşam edecek😔
aLmisMomSs Mom078 peki düzeliyor mu sonra kelebekçim şöyle 1 saat uyusa gündüz rahat rahat tuvalete gitsem bi kahve yapsam 😬😬
AselHafsa55 Sevillia 😂😂ahhh Allah yardım etsin diş çok zor gerçekten ama ben şöyle düşünürdüm o zamanlar onun da elinden gelen bir şey yok derdini anlatma durumu bile yok dayan geçecek diye ahh analık diyorum şimdi sadece 😂🥰
Sevillia AselHafsa55 direnme sebebim senin söylediklerin vallahi yoksa cok zor. Allah yardımcımız olsun ah analık ahhh atağı bitiyor dişi başlıyor sonra ek gıda sonra başka bişey. Böyle böyle büyüyecekler sanırım
Sevillia Mom078 yatak odamın storları karartma stor canım indiriyorum biraz ama uyku ortamı yaratmak için hiç bunlara kanmıyor😂 varmı başka önerin 😔😂
Sevillia Hulya_ evet sallayarak uyutuyorum malesef kendi kendine uyumaz çok nadir yüz üstü yatırdıgım zaman gece uykusuna kendi geçtiği olur. Babaannemiz sağolsun kucağa ve ayakta sallandırmaya alıştırdı ve gitti beni bir başıma bıraktı😂😂 (farklı şehirde kendisi)
Hulya_ Sevillia Benimde annem kucağa alıştırdı ve gitti oda farklı şehirde, olan bana oldu 😬hamileyken o kadar söylemiştim yok sallamıycam ona alıştırmıycam bunu yapmıycam diye şimdi halime acıyorum büyük konuştum heralde😅
Sevillia aLmisMomSs ayy sizinkide mi öyle ne kadarlık bebeğiniz? Cok zor cok. İnanın halimi görmek istemezsiniz😂
Sunay10 Sevillia bizimkide uyumuyordu canım dişlerden dolayı bide atak dönemi sen onunla oyna yerde hareket etsin yorulsun sonra uzun uyur belki canımyoksa uyumazsa çok zor valla anlıyorum seni bide teksen
Sevillia Sunay10 bütün gün oyun eğlenceler zaten. Bide beni görün pert durumda onla eğleniyorum gülmeye bile mecalim yokken😂😂
aLmisMomSs Sevillia 5 ay oldu bugün tam bence siz beni görmeyin tuvaletten çıkana kadar uyanıyor 😃 kaş bıyık aldı başını gidiyo 😬😬