Mom3 Merhaba güzel anneler 🌸 bebeğinizin beden dilini anlayabiliyor musunuz ? Ne istediğini , neler yapmak istediğini veya oyuncağını istediği zaman , acıktığı zaman ifadelerini çöze biliyor musunuz ? Hadi bakalım kimler anlıyor bebeğinin dilinden konuşalım 🥰🌸💕💜
Seherronya Mom3 günaydın çiçeğiiiim 😍😍 baya baya anlıyorum artık daha doğrusu kendisi anlatmayı beceriyor ve çok hoşuma gidiyo ❤️ Acıktığı zaman mama der susadığı zaman bu diyo 😂 uyumak istediği zaman birtane bebişimiz var onu alır gelir yatağa götürür anlarım ki uykusu gelmiş. Bir şeyi istediği zamanda işaret parmağı ile gösteriyo 😂
Mom3 Seherronya yaaa ne güzel bende yavaştan anlıyorum artık 1 yaş oldu tosuncuk 🌸🥰😍günaydın aşk böcüğümmm
Cutes Evet tabi 🤭 oyun istediğinde nazlı nazlı ağlıyor mesela acıktığında ciddi başlayan bir ağlama, eğer meme vermezsem daha da ciddileşen ağlamaya dönüyor 😂 altı kirliyse bacaklarını karnına çekip numaradan ağlama gibi oluyor, 🤭 5,5aylık bu arada
Azsekerlikahve Mızırdandığında ve gözlerinden ellerinden uykusu geldiğini , uyandığında gözümün içine bakıp içli ağlamasından kucağıma almamı istediğini, biraz daha sesli ağladığında acıktığını çığlık attığında oyun oynamak istediğini anlıyorum😄
damlamirhat Azsekerlikahve Benim ki 5 aylık zamanla bende anlayacağım inşallah ☺️hani biz arkadaş oluyorduk kaçtın😅😅😅
eceunverkanra Mom3 Biz daha 19 gunluguz ama anlamaya calisiyorum 😂 Henuz cok anladigim soylenemez ama cabaliyorum bazen anladigimi gorunce de dunyalar benim oluyor 🥰
Balkizlarim Mom3 ben 3 kiziminda beden dilinden anlıyorum ve çok şanslı hissediyorum bu konuda ❣️🙏 en önemlisi büyük kızımın anlamam 🤲😍😍