10082020 Bugün bebeğim tam 3 aylık oyuncakları takip ediyor,göz koordinasyonu sağlıyor, her iki eline oyuncak verdiğimde ağzına götürüyor.Ancak kaldırdığımda boynu sol öne düşüyor nedeni ne olabilir, başına gelen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Nadireyamac 10082020 benim bi arkadaşımın bebeği 4. Ayda tamamen tuttu bi sıkıntı olmayabilir kötü düşünme birde hep aynı tarafa mı yatırdın ?
tubasd 10082020 doktora gitmenizi tavsiye ederim boynunda dogum aninda zedelenme olmus olabilir fizik tedavi gerekebilir ihmal etmeyin mutlaka götürün
Devrimaydaliya 10082020 benim kızımızda boynu düşüyordu hep yamuk duruyordu doktora getirdim ve boynu tutulmuş dedi ben şok sonra evde önce bebe yağınla masaj yaptım ardından ılıktan biraz sıcak suyla yıkadım masaj yaparak ütüde ağız mendilini ısıtıp ılık koydum boynuna ertesi gün baktım kızım düzeldi ben şok olmuştum 3bucuk aylık bebek nasıl tutulur diye ki o kadar korumaya rağmen aklına kötü bişey getirme bir kaç gün olsun baktın hala sorun var Ozman bakarsın çaresine
Canselsener 10082020 kuzum endise etme bizimde oyleydı boynu yamuk duruyordu sola doğru hep omzuma koyuyordu hatta şey dediler tavuğun boynunu ye falan öyle bişey yapmadım ama suan 6 buçuk aylık geçti zamanla kendi kendine
10082020 Gulturan sol ön tarafa boynu bükük gibi duruyor tam tutamıyor sanki nedeni ne olabilir acaba çok düşündürüyor beni
10082020 Nadireyamac sürekli sırt üstü uyurdu ben de öyle rahat diye pozisyonunu değiştirmek istemezdim ondan olabilir mi
Nadireyamac 10082020 evet olabilir sağ tarafına yatırmaya özen gösterin. Bi sorun olcağını düşünmüyorum diğer anlattıklarınızı yapmasa evet bi sıkontı olabilirdi dediğim gibi 4. Ayın sonunda tutmaya başladı ama tabii çocuğunuzu en iyi siz bilirsiniz isterseniz yine bi götürün ama içinizi ferah tutun
10082020 Devrimaydaliya aslında 3 gün önce dışarı çıktık çok rüzgar vardı arabadan indiğimizde puset içerisinde örtülüydü ama siz böyle deyince mantıklı geldi. Çünkü o gün akşam bu duruş biçimini farkettik. Öncesinde farketmemiştik
10082020 Canselsener inşallah canım inanın anne olmak hep kaygı duymakmış insan asla rahat edemiyor hep kaygı hep. Sanırım biraz evhamlı davranıyorum 😔
Misssimsek 10082020 endise edecek birşey olduğunu düşünmüyorum ama yinede bir doktora gösterin için rahat etsin
10082020 Böyle bir durum yaşayan arkadaşımız var mi hastaneye gitmekten dahi korkuyorum neyle karşılaşacağımı bilmiyorum 😔