Karakiz Oncelikle mrb anneler oglum 38 gunluk ve 3 gun once altini actigimda pipisinin orda kristal gibi bisi vardi seffaf gibi kaynanama sordum bezden olur dedi bende tasdan suphelendm esime dedim bi daha cikarsa bole bisi dr giderz dedi tmm dedim ama icim icimi yiyo bugun tekrar actigimda 2 tane vardi artik dr aradim randewu aldim pazartesi gunu gideck de basina bole bisey gelen oldumu acaba bezden mi kaynaklaniyo simdiden tsk ederm
Enda Karakiz böyle tortu gibi demi benim oğlumda da vardı pipisini sıyrıldı o tortu olmuyır artık yani çiş birikmesi o
SahinE Karakiz kristal gibiyse bezden ola bilir benim kızımda da arada oluyordu fazla çiş yaptığında felan bez ne kullanıyorsunuz
_Rukayye Karakiz Taş olsa ciddi bir ağrı olur Allah korusun çok küçük. Bezin jelleri çıkmış olabilir mi kristal gibi deyince o aklıma geldi
Gamzetrl Karakiz benim yakın arkadaşımın bebeği taş düşürüyo ve mümkünü yok susturamıyorlar hep ağrısı var çok ağlıyorsa sizinkide dediginiz olabilir
Karakiz Enda ewt yumusakmiydi acaba elimde oynadim yumusak sert degil basima bole bise gelmedi bilmiyrm tasmi deilmi
Karakiz SahinE ewybaby kullaniyrm ins kristal deil korku basladi zor diyolar bide 5 aylik olana kadar tedavisi yok
Enda Karakiz pipisini doktor büyük ihtimal sıyrır sıyırdıktan sonra zaten sende kolaylıkla sıyırmaya başlarsın sıyırdıkça beyaz tortu olursa silersin büyüdükçe kalmıyor beyaz tortu
Karakiz _Rukayye allah korusun insallah olmz zor ben bilirim bende tas var korkuyrm hamileykn dusurdm olabilir jelleride cikmiztir iste insanin aklina hersey geliyo esimde cok takiyon diyo
_Rukayye _Rukayye İnsanın içine şüphe düşmeyegörsün yer bitirir.Siz zaten yaşamışsınız anlardınız öyle bir şey olsa huzursuzluk ağlama krizleri olurdu.Biraz da eşlerimiz gibi rahat olmak lazım onlar haklı çıkıyor böyle durumlarda 😉
Karakiz Enda insallah dediginiz gibi pazartesi olsaydi bi uyuyamiyrm 3 gundur acaba her bez actigimda varmi yine olursa bugunde actigimda olunca korktum
Karakiz SahinE insallah cnm bisey cikmz olmz rabbim ewlatlarimizi korusun yokluklarini gistermesin...AMIN..
Karakiz _Rukayye aynn esimde diyoda artik pimpiriklendin care yok gideck diyo aglamiyo sadece cok acikdiginda aglar huysuzlugu oluyo gazdan kaynaklaniyo biraz cikardiginda iyiyz
Karakiz Gamzetrl tas dusuren bebek hic susmuyo surekli agliyo diyolar bnmki acikirsa agliyo inlemesi oluyo arada oda her cicuk gibi diyorm gundz guzel uyuyo gecede 4 ten sonra uyumuyk
Balannesi Karakiz Bez çok dolu olduğu zamanlarda ıslaklığından dolayı içindeki partiküller dışarı çıkıyor. Taş dökmesi çok sancılı oluyor ve kanlı oluyor ki zaten 1 yaşından önce pek görülmüyor. Boşuna korkmayın 😊
nurayuzun Karakiz doktora gidene kadar farklı bir marka bez dene bence canm inşallah bezden dolayıdır