Seymanurkirdar Hanımlar merhaba, 3 aylık bebeğim var sadece yüzüstü uyumak istiyor , gece uykusunda çişi karnına kadar çıkıyor ve her gece sabaha karşı uyku tulumu bile sırılsıklam uyanıyoruz. Hangi bezi kullanabilirim yüzüstü uykusunda çişi çıkmaması için
Tuba Seymanurkirdar Oğlumda 4 aylık olduğundan beri yüzüstü yatıyor ve ben prima kullanıyorum. kuru kalıyor sabahları hep.
Misssimsek Seymanurkirdar konu hakkında çok yorum yapamiycam. Oğlum yüzüstü yatmaz ama sleepy kullanıyorum taşma yaşamıyorum memnunum. Yüzüstü yatmaya nasıl alistirdiniz acaba. Oğlum 4 aylık çok evet ediyorum öyle yatsın diye ama hiç yatmiyor
aksu5334 Seymanurkirdar bezi küçük geliyor olabilir bide gece bezinin fazlalağı önde olsun. Bağladıktan sonra totodan öne doğru çek bezi az. Ben prima aktif bebek kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım
Angars Seymanurkirdar benim oglum niye yuz ustu uyumuyor ya 🙁 bezi arka tarafa değilde ön tarafa uzun vermeyi denediniz mi ben kaka yapacagi saatlerde arka tarafa uzun veriyorum gece de ön tarafa o zaman hic çıkmıyor
Dk72 Seymanurkirdar yüz üstü uyumaya nasıl alıştırdınız acaba, bir de kaç aylıkken başladı yüz üstü yatmaya
Seymanurkirdar Dk72 kolik bebek o yüzden doğduğu ilk günden itibaren tüm uykularında yanında duruyordum nefessiz kalmasın diye.
Ozgeruya Seymanurkirdar benim kızımda yüz üstü yatıyor hep prima kullaniyorum gece veya sabaha karşı bezini degistiriyorum 1 kere ama bazen taşıyor tabi tapındıkça bez kayıyor