Elifduru11 Bebeğimin yüzü ve kulakları çok soğuk gece bere mi taksam diye düşünüyorum ne kadar doğru olur bilemedim
Shira2 Elifduru11 evin icinde gerekmez. Belki evi havalandirirken rüzgar gelme ihtimali icin, o an takarsiniz, ben öyle yapiyorum. cocugun üsüyüp üsümedigini ise boynunun arkasindan anlarsiniz, el, ayak ve burundan degil..
Azizeguney Elifduru11 uyku tulumu alın evide normal bi sıcaklıkta tutun şapka dönüp dolaşır yüzüne gelirse nefessiz kalır çocuk
Alpingo Elifduru11 canım evin sobalı mı? Eğer soğuk oluyorsa evin ısısına göre lcw de tulumlar var onlara bakabilirsin..ben hep sobalı evde büyüdüm başıma havlu ısırırda koyardı annem:) sende penye berelerden koyabilirsin terlemediği sürece bişi olmaz
Busracelik3011 Sakın takma kızımın yüzü kapanmıştı Allah’tan hemen gördüm. Hâlâ düşündükçe elim ayağım titriyor.
Sarikuzumalp Elifduru11 takmayın kesinlikle yüzü kapanır nefessiz kalır Allah korusun. Ayrıca bere ilede terleyebilir. Evinizi ideal sıcaklıkta tutun. Ve de yüzünün soğuk olması üşüdüğünü göstermez. Göğüs ve ensesi soğuksa üşüyordur. Ama dikkst edin üşüyor diye aşırı kalın da giydirirseniz terler.