Tutku0614 Serapavsar canım benimde yüzüm 8 yasındayken sobadan yandı hemde cok büyüktü dr silverdin dr silverdin ve başka bir krem verdi suan izim yok korkma geçicektir
Serapavsar Poncikbirannis elbette açıyordur ama çok üst seviyede yanık değil soba daha yeni yanmıştı yani sıcak değildi yüzü degdi kızardı kremle de şişmedi şükür
CankizimRavzam Serapavsar hemen uygularsan daha cabuk etki gorursun yaktiktan sonra ilikken cildini yakmayacak sekilde surebilirsin
brsnhsm Serapavsar Oy yavrumu kıyamam ya Cnm şişmese de ağrısı acısı vardır belki götür bence doktor yazsın öyle kullan İnşallah çokçabuk geçer hiçbişey kalmaz🤲🏻
CankizimRavzam Serapavsar oyyy yavrum oy cok acir simdi dikkat et kasimasin o dedigimide yap biseyi kalmaz yavrunun gecmis olsun tekrar 😓
Tutku0614 Serapavsar benimki inan daha büyüktü elini sürmesin dikkat et geçicektir korkma kremini düzenli kullan ama
Serapavsar CankizimRavzam sağol canım inşllah yapicam yarın şuan uyuyor krem sürdüm çok sağol teşekkürler
CankizimRavzam Serapavsar rica ederim yeter ki iyi olsun yavrucak dedigim gibi eline koluna dikkat et kasirsa iz kalir sen okşa arada yuzunu kasinir cunku
Mircet Serapavsar mumu eritip zeytin yağıyla karıştır krem gibi oluyor kesinlikle bu şekilde iz kalmıyor canım kardeşimde elini sobaya değdirmişti bal mumu bulabilirsen daha da iyi olur
Serapavsar Mircet ben küçükken yanmışım annem uygulamış bunu bana ama benimki çok kötü yanıkti hâlâ durur izi