Gunsss Merhaba güzel anneler, oğlum 37 günlük, sütüm az olduğu için mecburen mama takviyesi yapıyorum bebeğime. Bazen sütümü sağıyorum az miktarda çıkıyor (10-15 cc) bu sütü mamasına katsam bir sıkıntı olur mu acaba ?
Synmannesi Gunsss çok sağ emzir sütün artsın benim ki gibi terbiye olur sütün artmaz dikkat et azalır benim öyle oldu :((;(;
duygukoc Gunsss sizce olurmu öyle şey anne sütü hazır mamaya katılırmı canım o ayrı ayrı inşallah sütün çoğalır
Gunsss Synmannesi günde 2-3 kere sağıyorum emzirmeden sonra memeler boşalsın diye tam boşalmadan süt artmıyormuş öyle söylediler burada bir post açmıştım. İnşallah artar sütlerimiz🙏🙏
Synmannesi Gunsss aman sağ sağ koy dolaba bak suan dolapta süt olsa da versem diye pişmanlık duyuyorum at buzluga ısırgan otu süt yapıyor iç bol bol rezene felan benim sütüm daha artmıyor neler denediysem :(( ins senin artar
Gunsss Synmannesi bende neler neler denedim eczaneden macun aldım bestlak damla kullandım rezene zaten içiyorum e bebekten süt artırıcı çaylar aldım bugünde ısırgana başladım inşallah artar 🙏🙏🙏
Gunsss duygukoc ikisinin ayrı olduğunu biliyorum sağdığım süt çok az dolaba konacak kadar değil mamayı yapınca içine eklesem ters bir etkileşim olur mu diye sormak istemiştim. İnşallah artar 😢 yapmadığım denemediğim şey kalmadı
Synmannesi Cgdmltr93 Meme reddi yaşadım Meme terbiye olduğu zaman ne kadar hep emdiyse o kadar süt geliyor ne yaptıysam artmadı baştan eğer çok sağsaydım o kadar süt üretim olacaktı sürede üretime çok olmadığı için meme terbiye oldu süt-Sağmadım e birde çok emmedi ondan terbiye oldu süt çekildi memem küçüldü böyle olunca daha Artmadı
Cgdmltr93 Synmannesi demek istediğinizi anlayamadım. Şuan bebeğim 5 aylık. Bu saatten sonra süt artmaz mı ne kadar çabalasamda? Onu mu demek istiyorsunuz
Synmannesi Cgdmltr93 Bayan 37 günlük yazmış ya ona dedim bol sağ emzir artsın terbiye oluyor süt sağım olmadıkça ondan sizin 5 aylık olmuş bilmiyorum sizin nasıl ama