Sirac051118 Hayırlı geceler herkese 1 yaşında oğlum var anne sütü alıyor ek olarakta artık sütü başlamak istiyorum hangisi daha sağlıklı olur bide devam sütü hangi marka önerirsiniz tecrübeli anneler yazarmısınız şimdiden teşekkürler
Srfrff Sirac051118 her canlının sütü kendine faydalı inek sütü hazmı zpr bir süt bence biraz daha bekleyebilir yoğurt peyniri bolca alıyorsa sıkıntı olmaz devam sütleri daha donanımlı geliyor bana benim düşüncem tabi. Çok araştırdım 1 yaş sonra en temiz iki mamayı hangisini bulursm kullandım aptamil ile bebelac gold
Mom987 Sirac051118 Meme mama şeklinde gidiyorsanız devam sütü olabilir inek sütü hem hazmı zor hemde kansızlığa neden olabilir. Sadece anne sütü alıyorsa zaten onun için yeterli. Yoğurt peynir kefir tüketmesi daha sağlıklı
Elif1150Ecem Ben pınar çocuk devam sütünü kullanıyorum, üzerinde zaten bir yaş ve üstü yazıyor canım🤗
Sirac051118 Srfrff bende inek sütü denedim içmedi bebelac denedim içmedi bide aptamil deneyim bakalım inşallah içer alışmasını istiyorum ben yanında yokken öyle idare ederler babası alıyo arada çocuk aç kalıyo içse benim içinde iyi olacak teşekkür ederim canım
Srfrff Sirac051118 bebelac ile bebelac gold farklı bide öyle dene hangisini verdin bilmiyorum ama bide hipp combiotik olan temiz kızım sevmişti ama ben bulamıodum pek onu ev civarında