TgcDvc 4 bucuk aylık oğlumun yanak ve şakaklarında demir 1 tl kadar 3 tane kızarıklık var pul pul oluyo bazen cok kuru özellikle banyodan snra daha cok oluyo bebe yagı kullanmıyorum cnku dokunuyo..sadece yüzü için mustela krem almak istiyorum yüzüne ve vücuduna sürmek için.. hangisini almalıyım cok fazla cesit var
Ebeoz TgcDvc ben bugün kuru ciltler için olanından aldım. Bir kez sürebildim henüz. Bir iki gün içinde Bilgi verebilirim sonuç hakkında
Nazlipek TgcDvc mustela stelatopia👍🏼 Atopik dermatit tarzı döküntülü ve hassas ciltler için en uygunu
Ebeoz TgcDvc cold cream içeren besleyici krem yazıyor. Kuru cilt için diyor. Bir de çok kuru cilt için olan vardı ama eczane bunu önerdi. Şu an fena değil pullanması gecti
Mehmetmoms Bende ayni sorunu yaşadım dün doktora gittim atopik dermatit dedi. Mustela atopik cilt kremi verdi onu sürmeye başladım
Beranurselim_ TgcDvc bizde kullanıyoruz steletopia diye mustela nın yıkama yagı ile birlikte memnunuz çok iyi geldi🥰
TgcDvc Beranurselim_ yıkama yagıda duydum banyo suyuna konuluyormuş dün trendyoldan baktım o kadar cok çeşidi var ki ne alacagımı sasırdım ucuzda degılki alıyım kenarda kalsın istemiyorum
Beranurselim_ TgcDvc yıkama yağı ml az zaten bizim o az kaldı ama kuruluğumuz çok kalmadı şükür steletopia atopik ciltler için yoğun bakım kremi keza vücut su halinde iken sürüp suyu içine hapset demişti doktorum
TgcDvc Beranurselim_ tüm vucuda da sürülebilirmi? Rica etsem bana resim atabilirmisiniz instagram kullanıyosanız hazır indirimdeykende alıyım ben hemen
TgcDvc Kaganpasa20 evet cok memnun kaldım mustela stelatopia yüz için krem aldım nerdeyse bitti gbi yüzündekiler .. sampuan aldım ve bebe yagı cok memnunum.. diger bebe yagını sürünce aglıyodu öegerse yakıyormus mustelada hiç aglamadı
[silindi] TgcDvc merhabalar bu kremin bir sadece yüz için olanı var40 ml bir de hem yüz geç vücuda kullanılanı var 200ml ikisi de aynı mı acaba bilginiz var mı
TgcDvc Kaganpasa20 mustela stelatopia yazıyor üstünde cok kuru ciltler için.. trendyoldan aldım orda hem uygun hemde acıklamada herseyi yazıyor
TgcDvc [silindi] sanırım tüm vücut için olan losyon. Trendyolda bakın acıklamalı olarak hepsi yazıyo ben ordan bakıp aldım