Mislina01 Kizlar doğumdan sonra göbek bölgesindeki yağlar gitmedi çok rahatsz oluyorum Leslie ise yarıyor mu gerçekten yada ise yarayan tavsiyeleriniz varmı şimdiden teşekkürler
Flora Balkizlarim Mislina01 Bende şurda bekleyeyim yapıcam yapıcam yapamadım bir türlü işe yarayan varsa başlayacağın Leslie ye
Bilgihamile Mislina01 ya gorumcem asiri kotu kiloluydu varya tığ gibi kaldi onu surekli yapti yedigine dikkat etti inceldi ama kontrolsuz inceldigi zayfoladigi icin suan yese bile kilo veriyor kotu oldu hastaneye gidicek kontrollu vermek lazim aslnda
Papatyasevdalisi Mislina01 kesinlikle yariyo ben hamile kalmadan once diyet yaptim yediklerime dikkat ediyordum kizimi kursa goturuyordum gotur eve gel aksam ustu git al gel derken gunluk 45 dk yurumus oluyordum bide leslie yapiyordum haftada 1 kilo veriyordum
Balkizlarim Flora zumba dan başkasını tanımam 3 tane sezeryan oldum 10 ay önce doğum yaptım 20 kilo verdim 52 yım şuan 👌🤗
Leylaai Bilgihamile bende 20 kilo aldım şuan bebeğim 40 günlük hap mı bu ? Bende kullanabilriyim biraz bilgi verin lütfen 🙏 ücreti nereden temin edilir kullanışı yan etkisi var mı
Leylaai Balkizlarim de 20 kilo aldım şuan bebeğim 40 günlük hap mı bu ? Bende kullanabilriyim biraz bilgi verin lütfen 🙏 ücreti nereden temin edilir kullanışı yan etkisi var mı
Bilgihamile Leylaai hayir leslie bi kadin youtubeda haraketlerini yapiyosunuz leslie 45 mil falan yaziyor. O haraketleri yapiyorsunuz gunde 1