elizinannesi-19 Adım attı denmez bildiğin yürüdü 😍😍 salondan mutfağın kapısına kadar gitti resmen 🤩 bu arada tam 11 aylık 🥳 bende paylaşmak istedim herkes paylaşıyor neyim eksik 😂😂😂😂😂😂
Birkizbiroglan elizinannesi-19 yaa maşallah ❣️❣️ biz 11 ay 19 günlük ama istemiyor adım atmak 😏 okadar hevesliydi 10 aylıkken başladı şimdi yok ağlıyor 😏 sadece kendi sıralıyor darısı bize İnşallah ❣️❣️
Busu elizinannesi-19 yaaa krban olurum mini minik ayaklarına senin bebek 💕💕🙂 tebrikler rabbim ayağına taş değdirmesin hep mutlu olsun sağlıkla büyüsün yaşını karşılıyor annesi bizde görelim o günleri daha 2 ay 13 günlüğüz 🥰😍😍
elizinannesi-19 Birkizbiroglan benim kız çok hevesliydi yürümeye. Emekleyerek gelir elimizden tutup kaldırır hadi yürüyelim der 😂
elizinannesi-19 Busu amin cümlemizin inşallah 🤲🏻 Evet yaşını karşılıyor. Beklediğimiz bişeydi zaten 😂 herkes yaşından önce yürüyecek derdi😁
elizinannesi-19 Flora teşekkür ederim 😍 evet çok güzel bir duygu 🌸 direklerine telefonu aldım ve video çektim ilerde kızıma anı olarak kalacak 🥳
elizinannesi-19 Balkizlarim maşallah ona 🌸 nasıl geçiyor günleriniz yürüdüğü için ayrı çaba gerekiyor sanırım 😁