Kucukmucizem2704 18 aylik bi oğlum var bu aralar daha da cok dustu uzerime emzik gibi kullaniyor durmadan emmek istiyo yoruldum gogus ucum cok aciyo yara oldu disleri oldugu icin zorlaniyorum nasil bi yol izlemem gerk kesmek istiyorum artık 😣
Begum27 Kucukmucizem2704 benim cuma günü tam 1 ay oldu keseli. 20aylıktı kestim. Ve bunu birden yaptım. Sirke sürdüm göğsüme annecim öyk oldu artık pis oldu dedim. 3 gece zorlandım gecenin bi yarısında uyuyup geri uykuya dalamadığı oldu. Kademeli kesmek zor olur diye düşündüm çünkü artık kendisi açıp emiyordu. Daha fazla kucak sevgi ve sabırla hallediliyor. Ve muhakkak yardım alın. Ben annemleydim
Kucukmucizem2704 Begum27 peki göğüsünde sut birikmedimi bnm tek göğüs birisini almiyo saten bi kere denedim ama sizidan duramadan gogusum sisti sutten sagmama ragmen acisindan duramadan emzrmek zorunda kaldim 😣
Begum27 Kucukmucizem2704 2 gün ağrı çektim sonrasında azaldı ama. O 2 gün kötüydü kucağıma bile alamamıştım. Sağım şeklinde değilde göğsüm rahatlıcak şekilde boşalttım ağrı yaptıkça. Sonrasında ağrı hafifledi