Serapzehram Sağlık ocağı 16. Günden itibaren bebeğime d vitamini kullanmamı söyledi üç damla günde ama kabız yaptığını duydum siz kullanıyor musunuz acaba
Blcmblgmer Serapzehram ben well care kullanıyorum hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık doktorum 1 yaşına kadar kullanacak dedi
Busu Serapzehram aman aman kalsın onların verdiği o vitamin yüzünden bebeğimin bagrsakları tembelleşti doktorunuza sorup başka alın lütfen benim çocuğumun uykusunu bile etkiledi ıkınmaktan tüm gün canı çıkıyordu
Fatma69 Serapzehram sağlık ocagının verdigi d vitamini ve Kan damlasını kesinlikle kullanmıyorum eczaneden ücretli alıyorum
Tugce1234 01asaf01 kaç damla damlatıyosunuz bide kaç aylıkken başladınız bende kullanıyorum da üstünde 4 yaşından itibaren yazıyo
Poncik Babyliaaila yaa bende onu kullanıyorum benim bebegimde kabız bende değiştiririm ne kullanıyorsunuz acaba
aaysegulde Serapzehram ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ama birkaç gündür aynı araştırma içerisindeyim. olumsuz çok yorum var. ocean çok önerdiler ona geçmeyi düşünüyorum
Babyliaaila aaysegulde gerçekten monovitin hiç faydası yok hatta kullanmama rağmen göz altları morarmaya başlamıştı kansızlıktan direkt değiştirdim
tugceilealin Serapzehram saglik ocaginin verdigi devit ten memnun olan hiiiic kimseyi tanimadim simdiye kdr.Ocean in d vitaminini kullaniyoruz cok da memnunum.icerigi tertemiz
Defnemm22 Serapzehram benim kızımda kabız yaptı aylarca neden olduğunu çözememiştim sonradan anladım ve değiştirdim gayet memnunum ocean kullanıyorum
Tugce1234 01asaf01 bizede doktorumuz önerdi 4 damla ama pembe kutu mu mavi kutu mu acaba sizinki bide a ve e vitaminide var içinde
Canan38 Serapzehram Monovit d3 verdi sağlık ocağı onu kullanıyorum bakalım ne gibi değişiklikler olacak bebeğimde
Babyliaaila Poncik ocean 20 ml 400IU vitamin D3 kullanımıda kolay tek fıs sıkıyorum ağzına diğerini damlatana kadar çocuk çatlıyordu