Eliz28 MYE ben 40 günden sonra bıraktım ellerini keşfetmesi lazım ama tırnaklarına çok dikkat ederim yüzünü çizebilir çünkü herkes tak elleri üşüyor zart zurt dedi ama ben takmadım bi zararınıda görmedim 😘
Selinay95 MYE 1 aylıktan sonra ama yavaş yavaş benim bebeğim eldiven olmadığında çok korkuyordu doktoruna danıştık eldivenlerinden güven alıyomuş 1 aydan sonra uyanıkken çıkartıp ellerinden tutyorduk kendini hazır hissedince bıraktık
FatmaKrbkl Ben hiç takmadım ama 2 ay civarı bebekler keşfetmeye başladığı için o zamanlardan sonra çok önerilmiyor
Gulalalay 15-20 gün taktım sonra da bir süre sadece geceleri taktım yüzünü ovalıyor diye. Ne kadar az takılırsa o kadar iyi diye biliyorum
Flora MYE ilk bir kaç gün taktım sonra çıkarıp tırnaklarını kestim tırnakları uzayınca bir çizik atıyordu yüzüne genelde tüm ilk ayı yüzü gözü çizik sonra tırnağı doğru dürüst kesmeyi öğrendim. Tavsiye etmiyorum ellerini keşif ediyorlar.
Papatyasevdalisi MYE 40 gun taktim 40dan sonra banyo yapinca taktim 2 ay bitmeye yakin tamamen biraktim