Berivankuru Anneler merhaba. Bu ara saclarim o kadar çok dökülüyor ki acaba bende mi sadece öyle yoksa mevsimsel mi bilemedim. Sizlerde nasil ? Bu arada bebegim 16 aylik onunla ilgisi yok. Bebegin anneyi tanımaya baslamasiyla dökülme durumunu geçtik 🤪🤪
pitircik2019 Berivankuru 15 aylık olacağız 1 hafta kaldı ve benim de aşırı dökülüyor. İlk fırsatta kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum. Kişi hafta da 2 yağ sürüyorum bakım yapıyorum.
Berivankuru pitircik2019 ben hic bakim felan da yapmam saclarima. Yani.ince tellidir ama gürdür. Dediginiz gibu bende de bir dökülme başladı ki sormayın başım ağrıyor inanın
pitircik2019 Berivankuru benim de ince telli ama bu kadar dökülmesi rahatsız ediyor. Doğumdan sonra da fazla bebe saçı çıktı ense de 😬
Berivankuru pitircik2019 evet bende cok rahatsız oluyorum. Ve dokulenlerin birde çıkması var. Hemen p.tesi tahlil yaptiriyim . S8zde yapin yazik günah saclarimiza.. bi anda saclarim degerli oldu😹😹😹
pitircik2019 Berivankuru benim hep değerlidir , saçıma çok özen gösteririm. Pazartesi İstanbul’da olacağım ilk işim kontrol ettirmek. Ciddi şekilde rahatsızım. 😔