Hatice-aydnn Doğum yapalı 6 ay olacak bu ay ama doğum yaptığımdan bu yana ayın başında ve sonunda Afedersiniz lekenlenmelerim oluyor. Bu durumu yaşanyan var mı aranızda adet göreceğim belirtisi mi yoksa bi dr a görüneyim mi?
Kuzey03 Hatice-aydnn bende 4 ay oldu doğum yapalı öyle adet olur gibi hiç kanama olmadı hep leke leke oldu bir iki gün
bgmarik Hatice-aydnn benimde 6 ay oldu regl olmadım.Bende lekelenme bile olmuyor.Doktorum emzirdiğin için normal dedi
Hatice-aydnn Kuzey03 aynen benimde öyle oluyor devamlı da gelmiyor 3-4 gün afedersin lavobaya girdiğimde falan geliyor Namaza da engel olur mu acaba ?
Hatice-aydnn bgmarik yani ne biliyim ikilemde kalıyorum bu 2. Bebeğim ilk oğlumda 40ımdan hemen sonra spiral taktırmıştım ondan dolayı lekelenme kesilmemişti bunda neden oluyor anlamış değilim
bgmarik Hatice-aydnn bende bilmiyorum ama çok büyük stres.Korunmama rağmen aklımda hep o var.Sürekli test alıyorum paranoyak oldum artık.
Hatice-aydnn bgmarik aynen birde o durum var kadınların işi gerçekten zor ya her şeye kafa yoruyoruz stres yapıyoruz