domatesim Oğlum 7 aylık. 5 saat önce bezini değiştirdim. Uyuyordu. çok oldu bi altını değiştireyim dedim bezi kupkuru😳 böyle bi şey yaşayan var mı🙁
nesee domatesim bebeğim 3 aylıkken yaşadım bilki gün acaba yeni mi degistirdim diye düşünüyordum sonradan duzeldi
Nily domatesim uyurken bazen yapmıyorlar. Uyanınca dolduruyorlar genelde benim kızımda gecelerı bazen yapmamıs oluyordu uyanıca yapıyordu. Normal diye biliyorum
Kontakay Benimkide büyüdükçe daha az çiş yapmaya başladı artık ek gıdaya geçtikleri için çiş sayılrı azalıyor
domatesim seda_seda hep yapıyordu da ilk defa böyle olunca çok şaşırdım. Çünkü geceleri bezini değiştiririm hatta iki defa değiştiririm
Denotemo domatesim kızım 2 bucuk aylık bi gece hiç çiş yapmamıştı hiç. İlk defa olmultu öyle bir şey.
gulsenkonakli domatesim benim kızım son 1 haftadır akşam 8-12 uykusunda çiş yapmayı bıraktı ama sabah1 kg bezle uyanıyor🤣 bu arada 6 aylık🥰
domatesim gulsenkonakli ya sanırım öyle bi şey bizim de 😃 durdu durdu şimdi baya yaptı 🤭 aman iyi olsunlar da 🙏🏻