dunyaninenguzelkokusu Bebeğim 2-3 gün yüksek ateşliydi bugün ateşi gitti ama ateşlenen yerleri sanki alerji de olan kırmızı noktalar gibi noktalar olmuş sorun olur mu geçer mi
Duha2019 dunyaninenguzelkokusu benim oğlumda oldu doktara götürdüm el ayak hastaligi dedi yüksek ateş ve o şekilde kızarıklık dikat edin tedavisi de yok iştah kaybı yemek yemiyor zorlamayın sonra nadirde olsa ishal oluyor çok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Annesinin_prensesi dunyaninenguzelkokusu benim kızımda geçirdi 1 ay önce hem ateş hem kırmızı noktalar belirli yerlerde geçirdi bı el ayak hastalığına yakalandi dediler tam teşhis koyamadilar en son kaninca cikti covid gecirmis oda ateş yapti 40 i gördük en son 1 hafta hastanede yattık kalp atışı yükseldi ateşten dolayi
idil1990 dunyaninenguzelkokusu 6. Hastalik bu belirtileri veriyor. Cok cok ciddi bisi degil die biliyorum kendiligonden geciyor yine bi arastirin
Gulgugul Hastalık geciriyo olabilir genelde atlaniyo. 2 3 gün süren ateşten sonra vucutta döküntüler okuyo
dunyaninenguzelkokusu Gulgugul boğaz enfeksiyonu vardı canım oda ateş yapmış ateşi geçti kırmızı lekeler çıktı bugün
dunyaninenguzelkokusu idil1990 ateş bronşitten oldu canım da ateşten sonraki lekeler normal mi onu merak ettim
Gamzey26 dunyaninenguzelkokusu kesinlikle 6ci hastalik bulasma riski var baska çocuğunuz varmi koruyun
dunyaninenguzelkokusu Gamzey26 bronşitten ateşlendi Ateş sonrası lekeler çıktı başka çocuğum yok canım çok teşekkür ederim
Moms33 dunyaninenguzelkokusu aynı durumu yaşadm canım ateş sonrası döküntü dedi doleday diye bş alerji şurubu verdi önemli bişey değil demişti ilacı bi kere verdim onu rahatsız etmediği için daha vermedim 2 3 güne kendi hafifleyeerek geçti zaten