benim_adim_ebruli Kızlar bi iki gün buzdolabında bekletebileceğim ne tür püreler yapabilirim irmikli olur yada muhallebili sebze ve meyve li yapmak istiyorum 🤷♀️
Sakirebzc benim_adim_ebruli kaç aylık bebeğiniz ona göre size bi öneri yapabilirim benim oğlum 5.5 aylık çok aevdi
Furug benim_adim_ebruli armut elma kuru uzum vs.suda kaynat kaynadiktn sonra irmik kat ve blendr. Armut+yulaf yapabilirsin.bende wasabi var her turlu myveyi buharda pisirip yulaf ya da irmik katiyordumm.muzlu da katabilirsin sonradan
mtmcn 1 yasindan kucukse suyla buyukse sutle irmik veya yulafi pisir cam rendeden istedigin meyveyi gecir muzsa eger catalla ez alerjisi yoksa biraz ceviz ekle canim
Sakirebzc Sakirebzc yarım armut 🍐 yarım elma 🍎 ince ince doğra küçük tencerede az pişir içine bulabilirsen bebek irmiği yoksa normal irmik 1 tatlı kaşığı 1 -2 dk pişir içine yarım muz 🍌 atıp blenderdan geçirip kavanoz maması yapabilirsiniz
Sakirebzc Elmaliturta_ yarım armut 🍐 yarım elma 🍎 ince ince doğra küçük tencerede az pişir içine bulabilirsen bebek irmiği yoksa normal irmik 1 tatlı kaşığı 1 -2 dk pişir içine yarım muz 🍌 atıp blenderdan geçirip kavanoz maması yapabilirsiniz
mtmcn benim_adim_ebruli 2gunden fazla bekletme canim tercihen biraz buyuyene kadar gunluk yap hepsini
benim_adim_ebruli mtmcn normalde günlük yapıyorum herşeyi yarın evde olmayacağım bugünden yapıp kaldırmak için sordum canım
gzd65 Sakirebzc merhaba benimde kızım 5 buçuk aylık bu tarifi denemek istiyorum elma ve armutu pişirirken su katıyor muyuz?
Sakirebzc Elmaliturta_ rica ederim deneyince benimlede paylaşırmışım umarım sever bebeğin benimki sevdi