Pyrzmom 6 aylık bebege neler veriyosunuz ek gıda olarak meyve sebze mesela ben havus patates kabak armut muz elma bal kabagı verdim ama başka ne verebilirm bu arada yogurt daha vermedim süt alerjimiz vardı yulaf ve irmikte katıyorum bazen
iremceren Pyrzmom burdaki şeylerin tadımını yapınca 2li 3lü birleştirip çorba falan yapabilirsnz tadım süreci uzun olıyo zaten
OmerAlp03 Pyrzmom canım bu verdiklerinin hepsini haşlayıp ezip mi veriyosun zeytinyağ akıtıyomusun hiç
iremceren Pyrzmom bebeğn gazlı ise eğer riske etme 1 ay ertele gaz sorunu yoksa verebilirsn bnm kızım gazlı bi bebek değildi verdm sorun yaşamadm
Pyrzmom iremceren süt alerjisinden dolayı gazı vardı diyet mamaya gecince gecti ama deneyeyim bnde bakalım birde ben karıstırıp veriyordum havuc kabak papates falan tek tek mi versem acaba zaten 5 kasık yarım yarım anca yiyo normal mi ki
iremceren Pyrzmom ben hep önce tek tek verdim sonra birleştirdim, hem alerji için hemde sevip sevmediğini anlamak için. Pişman olmadım şu anda da diyorum ki hatta, iyi ki tek tek vermişim en azından herşeyin tadını biliyo