Mires Anneler yardım edin vallahi bittim yorgunluktan uykusuzluktan kızım 15 aylık olmak üzere daha önce geceleri kesintisiz uyurdu ya da sadece 1 kere uyandırdı. Yaklaşık 2 haftadır 5-6 kez uyanıyor onu da geçtim uyandıktan sonra uyutana kadar anam ağlıyor🥺 uykuya hasret kaldım günlerdir. Sizce nedendir kızlar neden bu kadar sık uyanıyor olabilir? Sizde durumlar nedir 1 yaş anneleri??
Meltems Mires 16 aylık. Sabah aynı postu açtım. Çok uyanıyor dediğiniz gibi ağlayarak sıçrayarak. Yapacak bişey yok demekki. Geçmesini beklicez
Aysu01- Mires distir canım benim kızım 21 aylk mesela yeni yeni diş çıkarıyor 16 aylikta çıkardı 5 tane şimdi de geri kalanını çıkarıyor uyumuyo eli sürekli kulağında filan çok huysuz artık kafayı yemek üzereyim ve benim ı aylk bir bebeğim daha var gerçekten hayattan o kadar yoruldum ki 😟
Mires Helenis sebebi ne olabilir acaba birde ağlayarak uyanıyor sanki canı yanıyormuş gibi.. Dişten falan desem küçükken bile bu kadar sıkıntısı olmamıştı.. Sorunu bulabilsem çözüm aricam ama bulamıyorum🤷♀️
Deniz22 Mires benim oğlumda aynı şekilde son 5 gündür ve asla meme almadan uyumuyo artık sabrım kalmadı gibi bişey napacagimi şaşırdım 🤔🤔😭
Prenses_annesiiiii Deniz22 9 aylıgız aynı bizim gbi 🙄 sabaha kadar 10 kez kalkıyorum resmen ya ne zaman bitecek bilmiyorum 🤦♀️
denizaras Oğlum 22 aylık. Her gece bu şekilde, asla çözüm bulamadım. Doktor doktor da gezdim , yok yok yok çözüm bulamadım . Artık gündüz de uyumuyor. Çok zor gerçekten çok zor , sabir diliyorum
Mires Aysu01- ayy senin durumun daha zormuş benim şu an başka bir bebeğim daha olsa napardım bilmiyorum çıldırırım heralde 😄
Prenses_annesiiiii Mires aynıyız canım 9 aylık kızım, uyanıyor gözü kapalı bagırıo geri dalamıyor emerek uyuyo o da 1 saat bile değil 🤦♀️
Aysu01- Mires cildirsamda faydası yok ki 😊 zorla uyutuyrm biri uyanınca diğerini uyandiriyo filan yapacak birşey yok 😊
Mirzafeyza2020 Mires 9ay 29 günlüğüz bizde aynı durumdayız uykusunda bile huysuz gözü kapalı ama sabaha kadar ağlıyor bende sabaha kadar sallıyorum uyku neydi unuttum 🤕
Maviyesil121212 Mires diştir annesi diş :(( azı dişler çok zorluyor bizimki de 19 aylık, 1. Azılarda çok zorlandık (diğer bütün dişler sıkıntısız çıkmıştı) muhtemelen 2. Azılar geliyor uykusuz geceler başladı çünkü