Bllmn Bebeğim 7,5 aylık neler verebilirim acaba tabsiyesi olan var mı? Tam püre vermiyorum, mücver falan versem yiyebilir mi acaba?
Gossipgirl14 iremceren makarna gercekten yiyor mu? Ben halen pure veriyorum oglum kabul etmiyor hıcbırseyı
iremceren Gossipgirl14 eveeet ben blw yapıyorım yani püre falan vermediö direk önüne koydm haşlanmş sebzeleri şimdi 8 aylık oldu omlet mücver köfte makarna favorileri
Ygz30 Gossipgirl14 benimkide pütürlü hiç sevmiyor denedim denedim gene kaşar falan yiyo yumurta sarısıda çeyrek anca.Ama et ve köfte yiyor,çoğu şeyi yemiyo püre istiooo bir yaşına giricek 10 gün sonra çok uğraştım yıldım artık damak tadı çok dar.Kahvaltı hele düşmanı zorla az yer.Zamana bıraktım bende öyleymişim🙃🙃siz verin yesin alışssın.Biz iki aydır hiç düşmeden yürüyoruz.MAŞALLAH.Konuşmamız hareketliliğimiz falan çok çok iyi ama yok yemek işi sorunlu.
Ygz30 Unutmadan çorba falan verin tel şehriye olabilir.Ve kahvaltıyıda ufak ufak alıştırın ki yesin minnak.Instagram falan kullanıyorsanız çok bar ek gıda sayfaları