Nefesimmmmm Bugün bir aylık olduk emzirmeye çalışıyorum doyuyor mu bilmiyorum 🥺 bazen memede sinirleniyor zaten gazlı bir bebek 🤦🏻♀️ Çok uzun da emmiyor maksimum 10 dakka falan emiyor .ne önerirsiniz
MervEslinArden Nefesimmmmm sağım yaparak ver birde sütünü çiçeğim zaten aylık kontrolünde kilosuna göre mama başlatır doktor gerek görürse benim kızda asla emmedi beni 3 hafta emdi çok perişan bir şekilde gücü yetmiyordu uyuyup kalıyordu doymuyordu memede derken memeyi tutmamaya başladı sağdım verdim sonrada sütüm kesildi benim 🤷♀️
drn5410 Nefesimmmmm çişli bezlerini takip etmelisin günde 5 tane oluyorsa doyuyordur annesi telaşlanma 😍
Tostos-annesi26 Nefesimmmmm canım kilo alımı iyiyse günde 4 5 kere çiş yapıyorsa doyuyordur merak etme bende anlamazdım doyup doymadığını bunları takip ettim hep ileriki aylarda böyle bir derdin kalmayacak tecrübe kazanıyorsun zaten
Nefesimmmmm Tostos-annesi26 evde ev tartısıyla bir ben tartılıyorum sonra oğlumu alıp tartılıyorum doğru mu Pazartesi aşıya gittiğimizde sağlık ocağında ölçecem 😊
Tostos-annesi26 Nefesimmmmm aylık sağlık ocağında ölçtürebilirsiniz zaten aşıları olduğu için aşı zamanı boy kilo ölçüyorlar tartı için bişey diyemicem hiç yapmadım doğru mu değilmi 😊