Thesra Yesim21 Benimkisi 11.5 aylık hala yürümüyor😒tutunup vs yürüyor ama desteksiz işine gelmiyor yürümek emekleyerek daha hızlı gittiği için tercihinde değil malesef 4 gözle bekliyorum yürüyeceği günü😂
Papatyam Yesim21 arkadaşımın oğlu 10. Ay da, yan komşunun kızı 11. Ay da yürüdü Benim kızım 7 ay 13 günlük .daha desteksiz bile oturmuyor şöyle bi sürüneyim demiyor😂
alihakan Thesra her şeyin bi zamanı var demekki kucağını çok sevdi senden hiiç ayrılmaya niyeti yok 😍 yürüteç kullanyor musunuz
Thesra alihakan Yok kucakta da durmuyor ki😅 emeklemeyi seviyor 🤭 yürüteç kullandım 5. Ayın sonundan itibaren ama 8. Aydan sonra istemedi kesinlikle durmuyo içinden çıkıyor😂yürüme arkadaşı alıcam şimdi
Serap5252 Thesra yürüteç bel ve ayak sağlığına zararlıymış önerilmiyor çok erken kullanmışsınız sanki
Balannesi goksumeleksuzanay73 Dişi olmayan ve sağlık sorunu olmadan yürümeyen bi insan gördünüz mü☺️ Hiç bunları sorun etmeyin canınızı sıkmayın. Hepsi zamanı gelince olacak. Benim bebeğimde emeklemedi şu an ellerini bırakıp yürümeye çalışıyor.
Pinardefne Thesra benim kzıım 8 aylık yürüteçle hop oraya hop buraya yere koyuyoyorum gayet güzel sürünüyo ama bir türlü tutunduramadım çok nadir tutunuyo hop sonra oturuyo napsam bileemdim yürüteçi azalttım kullanmayı şuanlık daha çok yerde oynattırıyorum 😳
Thesra Pinardefne Hepsi farkkı işte benimkiside yürümüyor 🤷🏽♀️Hatta uyudum şimdi uyabdım rüyamda rüyüyodu 😂 anca rüyan da görürsün diyo heralde😅😅
Thesra Serap5252 Ne alaka ya simdi benim dedigimle bu yorum ben size saglikli yada sagliksizmi diye bir soru sordugumu sanmiyorum