Svdmm 13 aylık kizim son 1 aydir manyadi , herseyi istiyor vermezsen agliyor , ciglik basiyor, mizmiz ne yapsam keyif almiyor , uykularina direniyor , bayilajayim.
Ask2 Svdmm ben çıldırmak üzereyim ne yapacagım bilmiyorum telefona taktı bu aralar mama sandalyesinden atlamaya ordan masaya çıkıyor ve 8aylık gebeyimm🤯🤯🤯🤯
Minikaslann Svdmm o dönemde bir atak var diye hatırlıyorum benimki de sapıtmıştı bir de dişten de olabilir
Svdmm Minikaslann ataginda degil , tam tersine gunesli haftasina dogru yol aliyoruz ama pek gunesli degiliz 😂 arkadan bir dis cikariyor evet ama bu arkadan cikardigi 3. Disi 😂 bunda mi manyadi yani bu kadar 🤣
Kbrayaman Svdmm benim yavrum 😢 canıma okuyor resmen birlikte sinir krizleri geçirip bikaç dakika sonra hiç bişey olmamış gibi birbirimize yapışıp koklaşıyoruz sonra ki dakika tekrar Bi kriz 😬
Svdmm Kbrayaman ben kriz anlarinda daha dogrusu artik tepeme geldigi anda ona yuklenecegime en son bir video aciyorum tv den , 5 dakika kendimi sakinlestirince kapatiyorum . Gerci o zamanda kapattim diyr agliyor ama ben biraz sakinledigim icin tekrar ilgisini cekmeye calisiyorum 🤣
Minikaslann Svdmm ah evet evet benimki de 1 yaştan sonra 9.dişiyle o kudurma serüvenine girdi, arka arkaya çıkarttı hep ama biraz zorlu bir süreçti 🤭
Denizoglum Svdmm bende seyi ozledm yaa 4 aylik olunca 1 2 hafta kendi kendine uyumaya alismis ne kadar guzeldi ama artik 1 2 hfta sadece tadini cikarabildm😂😂
Denizoglum Svdmm bu aralar surekli aglayark uyaniyor :( sanirim kabus fln goruyor ram uykusu felan filan ondan bahsediyor 1 yas 26 gunluk olan seyinde
Svdmm Denizoglum bizimkisi 6 aylıktan itibaren kendi uyuyor ama agladigi zaman yanina gidiyorum tabi .eskiden su verip uyku vakti diyip tekrar uyumasini sagliyordum simdi besigin icine kadar girip sırtıni oksuyorum yinede deli gibi agliyor ancak bir süre sora sakinlesip uyuyor onda da ben besikten cikarken yine uyaniyor taa ki bu döngü onu yorana kadar , montessori yatak alicam en son bari bende yaninda kivrilip uyuyayim belimi hissetmiyorum 😂
Svdmm Denizoglum kabus degilde sadece rüya görmesi bile etkileyebiliyormuş , bende bir yerde okumustum , ornegin rüyada annesini görüyor ve biranda gözden kayboldu , rüyada bundan etkilenip aglayabiliyormus 😅
cankuzularim Svdmm hay başlayacağım bunların sendorumuna 1 yaş bitene kadar 2 yaş başlıyor sonra 3 yaş yok anam ya bu huysuzluk sendrom ne değil milletin nefesinde sendrom ne yok akıllı akıllı büyüyorlar hep bizi buluyor biri 30 biri 15 aylık ikiside ergen gibi ni görsen bi naz bi trip bo ben bilirim havaları anlamadım gitti🤣
Svdmm cankuzularim valla cazgırlaştı bizimkide diş ya da tek uyku ikisinden biri ama bilemiyorum , bir süre izleyeceğim bakalım neymiş hasbamın derdi 😃
Alinduru Svdmm 11 ay 12 günlük bizde de aynı 🤦🏻♀️ Giyinmek istemiyor uyumak istemiyor altını değiştirmek istemiyor diş jeli istemiyor ilaç istemiyor su istemiyor banyo istemiyor burnunu temizletmiyor hiçbir şey istemiyor kızıp bi de deli gibi ağlıyor resmen isyankar 😳
Svdmm Alinduru aaaaynı aaayni 🤣 yürumeye baslasin pesinden kosacaksin bunlar iyi gunlerin diyorlardi , 1 yas geldi yurudu evet pesindende kosuyorum ama hic zorlamadi valla , oyunlar vs bende keyif aliyordum ama su ne istedigini bilmez özgür isyankar haller var ya iste onlar beni bitirdi , kımooon teslim oluyorum 😅
Alinduru Svdmm hahah bu çok iyiydi hiç güleceğim yoktu 😅 meme ısırması da cabası iki gündür ağrıdan ağlıyorum resmen iltihap yaptı valla 🤦🏻♀️