AzraDoga Merhabalar, testim pozitif çıktı ve tat/koku alamıyorum. Ne zaman eskisi gibi tat ve koku almaya başlarım çok mu uzun sürüyor geri gelmesi? Yaşayan oldu mu? Bilgi verirseniz çok memnun olurum.
Aksumervenur AzraDoga Allah acil şifalar versin inşallah 🤲🏻 benim tat kokum 8. Günüm de yavaş yavaş gelmeye başladı.
Aksumervenur AzraDoga iştahsızlık olabilir tat alamadığınız için ama mutlaka öğünlerinizi yiyin ihmal etmeyin
FerahKuzum Haftamdayım hala tam olarak tat ve koku yok. Çok keskn kokuları alabliyorm o kdr. Çabuk gelmiyormş diye duydum ama her bnyede de değişiyor bu berekrtsz hastalığn yansımaları.
Deletedmom369 Alpkusunannesi Ayy şuan bende bunları yaşıyorum burun akıntısı ve hapşırma hemde bir hapşırışta 3 falan 😒 Ama canım su kaynattım küçük taş koydum kafama havlu attım biraz uzakta tutarak buharını nefesimle cektim her burnum aktığında peçeteyle temizledim şuan cok iyiyim bence soğuk aldık canım cünkü ben 2 gün önce duş aldım saçlarımı kurutmadan uyudum sabah burnum akmaya başladı 😪
Sema67 AzraDoga merhaba acaba bogazınzda agrı yada bı hıs varmı bnm hc bir seym yok ama sankı bogazmda bsy var böle agrıda dgl acıda dgsk bsy ya pskolıjk mı blmyrm artık
Kubra5657 AzraDoga Bende öyleydim lavanta yağı sürekli burnunuzun kenarlarına sürün çekin bide kaynar suya lavanta damlatın buharını çekin koku egzersizi dedi doktor böyle böyle bugün 6.günüm biraz daha koku alıyorum yavas yavas açılmaya başladı burnum
Deletedmom7 Bende de yoğun bas ağrısı var bugün verdim test yarin sonucu cıkacak aynı sebepten korona olan varmı
Kbrkprl Bende de tüm belirtiler bardı tat koku hala tam olarak yok bir haftadan sonra şu an kahve kokusunu biraz alabiliyorum . Ben evde hızlı test kiti yaptım ve negatif çıktım . Ama normal grip olduğumu da düşünmüyorum çünkü ağır geçti