Benanneyimanne Kızlar bebeklerınızı hergun aynı saatlerde mi emzırıyorsunuz yoksa yarım saat önce yarım saat sonra vs dıye sarkmalar olabılıyor mu
Dilos01 Benanneyimanne kaç günlük bebeğin canım bizimki 25 günlük gece saat bası uyanıyor gündüz de 2 saatte bi uyanıyor 💕☺️
Mehtee Benanneyimanne valla bacım benim. Oglan meme aşığı hic uzun saatleri olmamıştır ne zaman isterse emziriyorumm bakalim yarin doktora gidecez ne kadar olmuş kilosu merak ediyorum 3 ayligiz bu arada
Benanneyimanne Dilos01 2.ayımız bıttı bugun 60 gunluk şimdiye kadar bende öyle yapıyordum ama artık bir düzen olsun istıyorum geceleri alarm kuruyorum bazen o hıç uyanmıyor çünkü
mehtapca06 Ben ne zaman acıkırsa emziriyordum teyzesi öyle belli bir saati yoktu çok şükür gelişimi de baya iyi öyle illa iki saatte yarım saatte falan değil çocuğun ne zaman isterse emzir gitsin 😊
Benanneyimanne mehtapca06 2 aylık oldu artık bazen 2 bucuk saate bazen 3 bucuk saatı buluyor emmek istemesi 3 saatıde gecsın ıstemıyorum
Dilos01 Benanneyimanne üstte yazmışsın acıktığı zaman kendi uyanıyor cnm zaten de tabi düzenli olarak kaldırıp emmek de iyi olur alıştığı zaman
mehtapca06 Benanneyimanne valla hata edersin çocuğun uykusunu asla böyle ne zaman acıkırsa öyle emzir bak benimki şimdi gece hiç kalkmaz uyku arası yatmadan emziririm 12/1 gibi sabah 8 de uyanır kilosu iyi
Benanneyimanne mehtapca06 bizimde kilomuz iyi şükür ama işte acaba aç da uyanamıyor mu düşüncesı oluyor ☺️☺️
Mehtee Benanneyimanne doktordan yeni geldik 3.ayimiza dun girmistik 6130 kilosu doktor kilosu iyi mama verme dedii boyuda 62 ne bilim benim gozume hep ufak geliyor dedim😂
Mehtee Benanneyimanne yok canım ben cocuk cok huzursuz ac mi diye bu hafta almıştım mamayi oda benim sipa tutmadi biberonu icmedi hic
Mehtee Benanneyimanne hee zaten onumuzdeki ayda ek gidaya baslatabiliriz dedi bakalim bu ayda boyle gitsin bakalim ay sonu ne kadar alacak
Mehtee Benanneyimanne bende öyle dedim ama normal dedi yurt disinda kaliyoruz canim. Kuzenimin oglunada 4.ayda baslattirdi ole tadimlar yapabilirsiniz dedi ufak ufak