Hilallll2020 Kızlar oğlum genelde ismine bakar evde iken daha çok bakar genelde ama herkese bakmıyor 3 4 kez sesleniyo mesela biri bakarsa bakıyor bakmazsa yine bakmıyor ama ben yada babası seslensek çoğu kez bakıyor. Otizm paylaşımları pskiloljimi çok bozdu 😒
Merve Hilallll2020 benim kızım 15 aylık çoğunlukla bakıyor ama bazen bakmıyor. Sizinle iletişimi yabancıyla iletişimi gibi değil ki. Baktığı zamanlarda göz teması var mı?
sedaykn Hilallll2020 19 aylık bir şeyle oynarken, meşgulken bakmaz, canı istemezse bakmaz, oyun yapar bakmaz bence hiç takmayın kafanıza.
ikizerkekannesi Hilallll2020 yeğenim temmuzda 2 yaşında oldu 1-2 kekime dışında konuşma yoktu isime canı isterse bakardı komut alıyordu ablamda çok takılmıştı bir sorun mu var diye ağustos eylülden beri dili açıldı resmen devamlı Bir şeyler söylemeye çalışıyor kelimeleri tam çıkaramıyor ama ağzı dolu derler ya o durum bazı çocuklar 2 yaşdan sonra açılır derler belki sizinkide öyle olur
Hilallll2020 Ikrazumra19 konuşmuyor henüz 24 aylık iletişimi iyi komut alıyor göz teması mız var ama henüz bir kaç kelime harici konuşma yok
SeliminannesiSeliminannesi09 Canım benim bebegim de 5 aylik bakmıyo konuşuyorum dinlemiyor duymuyor mu beni çok endişe ediyorum
Hilallll2020 SeliminannesiSeliminannesi09 5 aylık çok küçük daha endişe etmeyin. İşitme testi yaptırmışsınızdır zaten
SeliminannesiSeliminannesi09 Hilallll2020 yaptılar ama ne biliyim bakmıyor konusuyum onla bakmıyo sebebini anlamıyorum ağlayasım gelir
Cutes Hilallll2020 bayağı bir kısıtlayın bence. Çünkü okumuştum, tepki vermelerini engelliyormuş bu çok kötü. Otizmi de tetikliyormuş TV ve telefon